vase postehy na husacinu v slovenskom grobe na vyrobu loksi.co poviete na restauracie ktore vznikli ako huby po dazdi a mnohe robia iba na zaklade nejakej koncesie a nikto nie je zfachu prizivuju sa na starych a overenych restauraciach.lokse kupuju od starych babiek ktore robia nacierno. registracnapokladna co je to zavrem dom a kesujem.reklama ziadna reklamu robia stare a overene firmy minarovic galik jajcajova a teray aj hasko.ked sa opytate na catering tak take slovo este nepoculi.casnici su obleceny v domacej koseli a pracuju v udrzbarskej firme. opytajte sa kde robie v januari az auguste urcite nie pri husacine.celorocne prevedzky plne vybavene su len asi styri.zahranicny navstevnik sa dohovori len v par prevadzkach. napiste vase postrehy a co by ste zlepsili v novych prevadzkach .coje to hccp atd prednasa niekto o husacine.
@zareaguj
Diskusia k téme