Diskusie
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 0 zatiaľ bez komentárov
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár včera 12:49
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 170 najnovší komentár dnes 16:51
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 170 najnovší komentár dnes 16:51
- Mamka4: Kuchynské váhy 7 najnovší komentár včera 19:53
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár včera 12:49
- Helca103: lenivá štítna žľaza 43 najnovší komentár 19. novembra 2024
- Elalea: Jazvečia masť 29 najnovší komentár 10. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 120 najnovší komentár dnes 16:51
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár včera 12:49
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Orechový koláč s citronovo-žĺtkovou polevou
- Vajíčková nátierka so šunkou ideálna na sendviče +video
- Mrkvovo-cviklový šalát +fotopostup
- Indické Aloo gobi - karfiolovo-zemiakové karí s basmati ryžou
- Plnené žemle podľa Maroša Molnára
- Tvarohová žemľovka s opitými jablkami
- Jablkovo-hruškový crumble po brniansky +fotopostup
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Nadýchané pivné cestíčko na vyprážanie rezňov, rýb, zeleniny aj húb VIDEO
- Pistáciová baklava rýchlo a jednoducho VIDEO
- Boli aj budú: 12 nesmrteľných retro zákuskov ako z cukrárne za minulého režimu
- TOP rebríčky: Najlepšie októbrové recepty, to je prehliadka koláčov. A tento vyhral na celej čiare
- Pečenie pre každého: 10 koláčov z kyslej smotany. Jednoduché rýchlovky z hrnčeka, aj kráľovské pre hostí
- Chutné spomienky: Lahôdky z bufetov a stánkov spred Nežnej revolúcie. Na tieto sme chodili pravidelne!
- Sacherka 8x inak: Upečte si slávny čokoládový dezert ako bábovku, muffiny, minitortičky alebo rezy
- Zahrajte sa na Pečie celé Slovensko: České koláče, pražské gule, slané torty. Upečte si ich aj vy, máme recepty, s ktorými všetko vyjde
- Prázdne regály: Aj vo vašom obchode chýbajú vajíčka? 10 koláčov, na ktoré žiadne nepotrebujete
Ja som ju nechutila ničím horkým a dokonca ani viedenským reznom.Ty budeš iná zelenina truhlik.Alebo si sa s koňom zrazil .keď nevieš dať rozumnú odpoveď tak radšej čuš ty Viedenský rezeň.
Ďakujem veľmi pekne
Nieje po záruke ale vraj ma takto chutiť...
Inak tahini výborne ochutí napríklad tieto koláčiky od cesminky varecha.pravda.sk/recepty/anizove-kakaovo-skoricove-mini-...
Ďakujem za inšpiráciu...neviete mi povedať ako dlho vydrží kupna tahini otvorená.?mám ju v chladničke a netuším ako dlho po otvorení môžem konzumovať...no a tie klaciky vyskušam pretože nejak som nenašla využitie tahini.
A ked to máš zamiešané,tak ho môžeš natret na chlieb,alebo pečivo :-) U nás sa nenatiera,ale bud si rovno chlieb mačkáme doňho,alebo dobre hrubo nanesieme lyžičkou na chlieb :-) A možno sa to bude zdat trochu zvláštne,ale ja si natriem najprv chlieb maslom a potom nanesiem poriadne tahinpekmez :-)) Je to fantastické! Dúfam,ze som ti trochu pomohla.Maj sa pekne :-)
Ano my si to takto mixujeme :-) V obchode majú aj tahinpekmez a aj tahinbal (tahinmed-chutí ako turecký med) ale väčšinou tie zamiešané sú príliž sladké.Takto si to doma zamiešaš v takom pomere ako tebe chutí :-) Ja napríklad mám radšej ked vynikne ešte poriadne chuť tahinu,to je cca. 2:1. Je to fantastické Katka,určite raz vyskúšaj! Vieš,ja ked som to jedla prvý krát,tak velmi mi to zachutilo,že som to jedla dobre dlhí čas každý deň :-) Zjedla som každy den určite 1dl tahinu s pekmezom zamiešaného v mištičke.A to nie vždy s chlebom,ale len tak samotné lyžičkou ;-))) Vždy mi vravel manžel : "Nesmieš toho tolko jest,to má okrem kalórii aj velmi vela vitamínov !" Ale zniesla som to :-) nič mi nebolo,ani som nepribrala :-))) Teraz si tiež ešte občas dám,ale krotím sa :-) Ked ochutnáš,tak daj vedieť!