Diskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 208 najnovší komentár včera 19:35
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 208 najnovší komentár včera 19:35
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 208 najnovší komentár včera 19:35
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 37 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Pečená krkovička - nebíčko v papuľke +fotopostup
-
Jablková palacinka pečená v rúre +fotopostup
-
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou +fotopostup
-
Jemný krupicový jablčník bez tuku
-
Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
-
Pečené kuracie stehná na zelenine +fotopostup
-
Čerešňová štrúdľa
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Recepty od srdca: 15 jedál, ktoré nás naučili variť naše mamy a robíme ich dodnes
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
Strúhaný, sypaný aj linecký: 11 receptov na tvarohové koláče, ktorými sa zavďačíte celej rodine
-
Najobľúbenejšie recepty: Španielsky vtáčik, obrátené rezne aj sviečková na smotane. 10x nedeľná klasika z hovädzieho mäsa
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
Ja som ju nechutila ničím horkým a dokonca ani viedenským reznom.Ty budeš iná zelenina truhlik.Alebo si sa s koňom zrazil .keď nevieš dať rozumnú odpoveď tak radšej čuš ty Viedenský rezeň.
Ďakujem veľmi pekne
Nieje po záruke ale vraj ma takto chutiť...
Inak tahini výborne ochutí napríklad tieto koláčiky od cesminky varecha.pravda.sk/recepty/anizove-kakaovo-skoricove-mini-...
Ďakujem za inšpiráciu...neviete mi povedať ako dlho vydrží kupna tahini otvorená.?mám ju v chladničke a netuším ako dlho po otvorení môžem konzumovať...no a tie klaciky vyskušam pretože nejak som nenašla využitie tahini.
A ked to máš zamiešané,tak ho môžeš natret na chlieb,alebo pečivo :-) U nás sa nenatiera,ale bud si rovno chlieb mačkáme doňho,alebo dobre hrubo nanesieme lyžičkou na chlieb :-) A možno sa to bude zdat trochu zvláštne,ale ja si natriem najprv chlieb maslom a potom nanesiem poriadne tahinpekmez :-)) Je to fantastické! Dúfam,ze som ti trochu pomohla.Maj sa pekne :-)
Ano my si to takto mixujeme :-) V obchode majú aj tahinpekmez a aj tahinbal (tahinmed-chutí ako turecký med) ale väčšinou tie zamiešané sú príliž sladké.Takto si to doma zamiešaš v takom pomere ako tebe chutí :-) Ja napríklad mám radšej ked vynikne ešte poriadne chuť tahinu,to je cca. 2:1. Je to fantastické Katka,určite raz vyskúšaj! Vieš,ja ked som to jedla prvý krát,tak velmi mi to zachutilo,že som to jedla dobre dlhí čas každý deň :-) Zjedla som každy den určite 1dl tahinu s pekmezom zamiešaného v mištičke.A to nie vždy s chlebom,ale len tak samotné lyžičkou ;-))) Vždy mi vravel manžel : "Nesmieš toho tolko jest,to má okrem kalórii aj velmi vela vitamínov !" Ale zniesla som to :-) nič mi nebolo,ani som nepribrala :-))) Teraz si tiež ešte občas dám,ale krotím sa :-) Ked ochutnáš,tak daj vedieť!