Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 545 najnovší komentár dnes 12:12
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 545 najnovší komentár dnes 12:12
- Petra5: Dusenie mäsa 7 najnovší komentár 17. júla 2025
- Lopka1313: Pľúcka z ovce 12 najnovší komentár 15. júla 2025
- Mariena1: Candida albitas-protikvasinkova dieta. 28 najnovší komentár 9. júla 2025
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 31 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 435 najnovší komentár dnes 12:12
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 1 najnovší komentár 9. júla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Syrové trojuholníky
-
Najlepšia mramorová bábovka
-
Mleté hovädzie mäso s ananásom a jazmínovou ryžou v sladko-pikantnej omáčke
-
Viničkový (červenoríbezľový) koláč s mrveničkou +fotopostup
-
Šalát z nových zemiakov s paradajkami a mozzarellou
-
Pečené paprikové kolieska so syrovou plnkou +video
-
Babičkina krémová kakaová ryža
-
Lístkové trubičky so snehovou plnkou
-
Syrové trojuholníky
-
Cmarový koláč s ríbezľami a posýpkou
-
Mleté hovädzie mäso s ananásom a jazmínovou ryžou v sladko-pikantnej omáčke
-
Viničkový (červenoríbezľový) koláč s mrveničkou +fotopostup
-
Kuracie rezančeky s pestrou zeleninou +video
-
Pesto z portulaky zeleninovej +fotopostup
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Už ste o tom počuli? Túto účinnú zbraň proti otravnému hmyzu na balkóne má doma každý VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Na párty aj ku gulášu: 11 receptov na slané chuťovky zo zemiakového cesta
-
Chutný jedálniček: 14 tipov, čo variť tento týždeň. Fašírky, prívarok, placky, pizza rezne aj sezónna zelenina
-
Overené časom: 10 najklikanejších receptov na ovocnú bublaninu v histórii Varecha.sk
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
Vďačné občerstvenie: 13x kysnuté koláče do ruky. Chutné na raňajky, praktické na výlet aj na cestu na dovolenku
-
13x guláš na nedeľu: Krčmársky, pivný, maďarský, segedínsky... A pre pohodlných aj recept na guláš robený v rúre
-
13 slaných aj sladkých receptov: A zase tá cuketa! Nebojte sa bohatej úrody, toto sa z nej na Vareche varilo a pieklo minulú sezónu
Ja som ju nechutila ničím horkým a dokonca ani viedenským reznom.Ty budeš iná zelenina truhlik.Alebo si sa s koňom zrazil .keď nevieš dať rozumnú odpoveď tak radšej čuš ty Viedenský rezeň.
Ďakujem veľmi pekne
Nieje po záruke ale vraj ma takto chutiť...
Inak tahini výborne ochutí napríklad tieto koláčiky od cesminky varecha.pravda.sk/recepty/anizove-kakaovo-skoricove-mini-...
Ďakujem za inšpiráciu...neviete mi povedať ako dlho vydrží kupna tahini otvorená.?mám ju v chladničke a netuším ako dlho po otvorení môžem konzumovať...no a tie klaciky vyskušam pretože nejak som nenašla využitie tahini.
A ked to máš zamiešané,tak ho môžeš natret na chlieb,alebo pečivo :-) U nás sa nenatiera,ale bud si rovno chlieb mačkáme doňho,alebo dobre hrubo nanesieme lyžičkou na chlieb :-) A možno sa to bude zdat trochu zvláštne,ale ja si natriem najprv chlieb maslom a potom nanesiem poriadne tahinpekmez :-)) Je to fantastické! Dúfam,ze som ti trochu pomohla.Maj sa pekne :-)
Ano my si to takto mixujeme :-) V obchode majú aj tahinpekmez a aj tahinbal (tahinmed-chutí ako turecký med) ale väčšinou tie zamiešané sú príliž sladké.Takto si to doma zamiešaš v takom pomere ako tebe chutí :-) Ja napríklad mám radšej ked vynikne ešte poriadne chuť tahinu,to je cca. 2:1. Je to fantastické Katka,určite raz vyskúšaj! Vieš,ja ked som to jedla prvý krát,tak velmi mi to zachutilo,že som to jedla dobre dlhí čas každý deň :-) Zjedla som každy den určite 1dl tahinu s pekmezom zamiešaného v mištičke.A to nie vždy s chlebom,ale len tak samotné lyžičkou ;-))) Vždy mi vravel manžel : "Nesmieš toho tolko jest,to má okrem kalórii aj velmi vela vitamínov !" Ale zniesla som to :-) nič mi nebolo,ani som nepribrala :-))) Teraz si tiež ešte občas dám,ale krotím sa :-) Ked ochutnáš,tak daj vedieť!