Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 17 najnovší komentár dnes 13:22
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár včera 11:55
- Katka4: Hľadám recept na dánsku tradične vianočnú pochúťku 3 najnovší komentár 2. októbra 2024
- Daniela15: Marhuľový kompót 2 najnovší komentár 20. septembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 17 najnovší komentár dnes 13:22
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár včera 11:55
- Pumbaa: D-manosa na močové cesty? 21 najnovší komentár 29. októbra 2024
- Slnecnica1: Suché oči 16 najnovší komentár 21. októbra 2024
- Dm: Parná rúra 6 najnovší komentár 16. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 184 najnovší komentár včera 11:55
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 17 najnovší komentár dnes 13:22
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Kokosové ježe naopak +video
- Halloweenska bábovka +fotopostup
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou +video
- Fit bryndzová nátierka plná proteínov
- Bezlepkové lokše s kačacou pečienkou a karamelizovanými jablkami
- Bezlepkové slivkové gule zo zemiakového cesta +video
- Makaróny s kuracími prsami a šampiňónovo-smotanovou omáčkou
- Priveľa námrazy v mrazničke? Pomôžte si od nej týmto malým trikom VIDEO
- Kulajda VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Zapekané rezne so šampiňónmi a s cibuľou VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Drahá surovina: 12 zákuskov bez masla. Do týchto krémov ho nepotrebujete ani gram
- Navarte si rýchlo: 11x nenáročná teplá večera. Do polhodinky už môžete jesť!
- Rýchlovky aj klasiky: Čo variť tento týždeň cez pracovné dni aj predĺžený dušičkový víkend
- Chutí celej rodine: Keď neviete, čo navariť, kura na paprike to istí. 9 receptov na obľúbenú klasiku
- Strašidelné Pečie celé Slovensko: Budú sa piecť aj rakvičky. Máme recept aj dobré rady známeho cukrára z českej verzie sladkej šou
- S pomocníkmi v zálohe: 9x jablková štrúdľa rýchlo a jednoducho. Takto ju zvrtnete aj v strede týždňa
- Niečo aj pre padavky: Máte jablká nevhodné na skladovanie? Toto je 10 tipov, ako z nich mať úžitok
Ja som ju nechutila ničím horkým a dokonca ani viedenským reznom.Ty budeš iná zelenina truhlik.Alebo si sa s koňom zrazil .keď nevieš dať rozumnú odpoveď tak radšej čuš ty Viedenský rezeň.
Ďakujem veľmi pekne
Nieje po záruke ale vraj ma takto chutiť...
Inak tahini výborne ochutí napríklad tieto koláčiky od cesminky varecha.pravda.sk/recepty/anizove-kakaovo-skoricove-mini-...
Ďakujem za inšpiráciu...neviete mi povedať ako dlho vydrží kupna tahini otvorená.?mám ju v chladničke a netuším ako dlho po otvorení môžem konzumovať...no a tie klaciky vyskušam pretože nejak som nenašla využitie tahini.
A ked to máš zamiešané,tak ho môžeš natret na chlieb,alebo pečivo :-) U nás sa nenatiera,ale bud si rovno chlieb mačkáme doňho,alebo dobre hrubo nanesieme lyžičkou na chlieb :-) A možno sa to bude zdat trochu zvláštne,ale ja si natriem najprv chlieb maslom a potom nanesiem poriadne tahinpekmez :-)) Je to fantastické! Dúfam,ze som ti trochu pomohla.Maj sa pekne :-)
Ano my si to takto mixujeme :-) V obchode majú aj tahinpekmez a aj tahinbal (tahinmed-chutí ako turecký med) ale väčšinou tie zamiešané sú príliž sladké.Takto si to doma zamiešaš v takom pomere ako tebe chutí :-) Ja napríklad mám radšej ked vynikne ešte poriadne chuť tahinu,to je cca. 2:1. Je to fantastické Katka,určite raz vyskúšaj! Vieš,ja ked som to jedla prvý krát,tak velmi mi to zachutilo,že som to jedla dobre dlhí čas každý deň :-) Zjedla som každy den určite 1dl tahinu s pekmezom zamiešaného v mištičke.A to nie vždy s chlebom,ale len tak samotné lyžičkou ;-))) Vždy mi vravel manžel : "Nesmieš toho tolko jest,to má okrem kalórii aj velmi vela vitamínov !" Ale zniesla som to :-) nič mi nebolo,ani som nepribrala :-))) Teraz si tiež ešte občas dám,ale krotím sa :-) Ked ochutnáš,tak daj vedieť!