Rôzne

Hokej

babav - fotkababav, 7. mája 2015

Diskusia k téme

sovka62
Po tom včerajšom výkone našej reprezentácie veru neviem, či sa mám tej vydarenej pesničke zasmiať, alebo sa radšej rozplakať.
1x elef
frezia68
Jarko,Jarko...s Kanadou ste tiež nehrali úspešne a zložil si pesničku?Či len nám,bratom? Ešte hokej neskončil a aj tak sme lepší frajeri :-))))).Idem pozrieť,ako sa darí s Francúzmi.....,no aj tak mám rada Tvoje pesničky.
babav
@mariamka , nefandim a ak , tak by som fandila americanom .Som uz stara na tolke vzruso (velke nadsenie a potom o to vacsie sklamanie).
Cez NHL sezonu sledujem s muzom a synom slovenskych a ceskych hokejistov , v US si vybudovali velke sympatie , ale na Jagra nema este ani jeden z nich :-).
mariamka
@babav nevrav, ze stara, inak by si nebola na Vareche :), u mojch frci skor futbal, ale u mna hokej, aj ked zrovna Jagr to nie je
klukodvody
@mariamka teď je mně trochu smutno .Věř nebo ne je jasné ,že když budeme hrát budu fandit našim ,ale když hraje Slovensko proti komukoliv jinému ,tak jsou Slováci naši .
aroooo
no ja neviem, tento štýl hry sme videli aj vlani, nie sú oni hladní, že nevládzu, neviem čo by im pomohlo, mali by sme im niečo špeciálne asi uvariť....
aroooo
@klukodvody , no našim bude ešte veselo, keď ich čaká čo ich čaká/aspoň papierovo silnejší súperi/ a hrať zápas len 20 min. im určite nebude stačiť, no neviem,neviem....
klukodvody
@aroooo já si myslím ,že to ,že jsme vyhráli jen jeden zápas zatím ,tak to není také žádná hitparáda ,ale jsme vlastenci tak musíme věřit .Hlavně pro šéfy v restauracích je to super a v kuchyni vymýšlíme rychlovky k pivu .
zolik
rvacka to bola pekna. a Jagr je fenomen sam o sebe.
mariamka
@klukodvody nema ti byt preco smutno, mozno to len zle vyznelo, proste sportova rivalita :)) praveze doma muza krotim, ked je zaujaty, kvalitu objektivne uznavam aj ked niekedy mate/mali ste viac toho sportoveho štěstíčka :), ale pripravenym aj stastie praje a to sa o nasom time moment. neda povedat, vela stastia na hokejovom aj kulinarskom poli, nech sa plni stadion aj restaurace
p.s. vies ze pri zapase nasich casto prepinam vasich?, teda CT,, vasi komentatori su tento rok vyborni
klukodvody
@mariamka děkuji za odpověď ale jak už jsem tu několikrát uvedl ,vzhledem k mému věku já jsem a zůstanu prostě Čechoslovák .Pro mně je slovenština druhý jazyk kterým mohu mluvit jako češtinou a možná se to bude měnit ,ale myslím že ne ale ta naše společná krev je hodně promíchaná a můj dědeček byl moravský Slovák .Ale to jsem někde jinde a jsem rád za odpověď Krásný den přejeme a hodně hokejového štěstí .
klukodvody
@mariamka uznávám to víš a ještě když fandí lidé z hor ,kde se používali halekačky tak se není čemu divit .U nás třeba je rovina ,tak se víc vidíme než slyšíme .
kuchticka
Ahoj vsetci fandoviia hokeja
. Tolko som sa tesila na tie napinave momenty pri zapasoch nasho timu, ale ziadny som nevidela, iba dotatocne sa dozvedam vysledky. Z prvych zapasoch som bola sklamana, proti Rusom sa im darilo lepsie - aspon ten jeden bodik!!!! Proti Norom ten koniec "zaspali?"
Dufam, ze tie dalsie zapasy proti silnejsim jim budu vychadzat lepsie.
Slovensko do tohooooooo!!! Chyba mi k fandeniu @kecemis.
kecemis
@kuchticka tak som tu. Vcera som to stihol na poslednu chvilu. Nevidel som predchadzajuce zapasi SR, ani ine. Proti rusom to bol prvy zapas a som si isty, ze ak nasi budu hrat zajtra tak ako proti rusom, este stale mozeme postupit.
kuchticka
@kecemis -vstavm o 6 hod, aby mi nic neuslo. Budem fandit az sa budem potit a bude to u nas zaujimave - manzel Amikom a ja Slovakom. Do tohooooo!!!! VYHRAME
kecemis
@kuchticka tak nam to tentokrat nevyslo. Snad naduduce. Ty a aj ja mozeme ist dalej. A okrem toho SC, ten tu je sledovany viac. Tu 90% ludi ani nevie ze su nejake majstrovstav sveta v hokeji.
kuchticka
Vdaka za utechu @kecemis.
Bola som dost sklamana, ale''
Nemal trochu podiel na neuspechu Slovakov vinu I trener?
Tak fandime tym druhym nasim :-))