Varenie

Fazulky :)

zirafninka1 - fotkazirafninka1, 14. augusta 2012

Fazulky vsetkych druhov na 3 stranach (na dalsiu stranu staci klik na cervenu sipku:) Stranka je sice v anglictine, ale mozno niekoho potesi tak ako mna.

 www.chow.com/food-news/55433/know-your-legumes/...

@zareaguj


Diskusia k téme

medulienka122
škoda, že nerozumiem anglicky, aj foto poteší :-) najviac ma zaujalo Garbanzo a Fava /dúfam, že som to aspoň dobre odpísala/, presne dnes pridala recept aj naša Jody, super!
2010
@zirafinka1 , nasa slovensko -Indicka kolegina ti to okomentuje :) :) kde su jej Indicke fazulky ?


babav
Zaujimave informacie ...mnohe vidim u nas na trhu aj pouzivam pri vareni...vsetky su krasne aj zdrave;-)
babidka
Dobre , ze si to tu dala . Stale sa ucime nove veci . Niektore z fazuliek som pestovala , niektore iba ochutnala a niektore vobec nepoznam .
kuchticka
@zirafinka , velmi pekne a poucne pre tych ktori nevedia docenit hodnotu fazule v nasej dennej strave. Ja vatsinu tychto druhov fazule poznam, dostanem u nas kupit a casto zaradujem do nasho jedalnicka. .
bozulka
Tieto fazuľky poznám z pestovania môjho alebo mojich rodičov.Poznám ešte ďalšie dva alebo tri druhy,žiaľ neviem názov a už ani semeno nemám lebo záhrada už je fuč...tak som neodkladala.Šošovicu som sadila iba raz na "próbu",ale to by som musela mať rolu...neosvedčila sa mi.Pestovala som aj iné lušteniny @alena45 , vie.
violin
@zirafinka ,pozerala som si Tvoje recepty a su super. Mohla by si si otvorit blog (ak nahodou uz nejaky nemas). Ak mas daj vediet,ak nie, budem Ta dalej sledovat tu na vareche. Dik,si inspiracia!
misela
Mohla by som sa spytat aky presny typ mixeru pouzivate? /tj ten co je vacsinou vidiet na fotkach/ Dakujem!
zirafninka1
@violin dakujem :) blog nemam. to nie je nic pre mna. na to som ja leniva :) @misela najcastejsie pouzivam taky stary 20rocny Black & Decker. Ma uz ale prasknutu nadobu, preto casto pouzivam aj ETU.Je casto na fotkach. Ta vsak mixuje velmi slabo, mnohe ani nedokaze na pozadovanu konzistenciu. Planujem kupit novy, ale este to musi chvilu pockat. Ak kupim tak pravdepodobne kenwood.
radek
Nevíte někdo, kde by se nachala na Slovensku koupit fava fazole?
zirafninka1
@prezvierata pocula som na ten bosch dobre ohlasy. Dakujem ze si dala vediet poobzeram ho viac. este nejdem kupovat, caka ma stahovanie tak az potom. ako sa poznam este budem menit nazor na to aky mixer chcem snad aj 30krat :))
lacisone
zirafninka17- môžem sa Vás spýtať kde ste zohnali tie mrazené smrčky ktoré ste použili zapečené s brokolicou? ja ich márne hľadám a zatiaľ som ich nikde zmrazené nenašiel. ďakujem za radu a pomoc