Otvorím si @varechu a na 1 strane diskusii či vidím!?
16 diskusných prispevkov pod @pustin ým slepačím vývarom.
A to nie len teraz,ale koľko ráz otvorím @varechu ,tak samé diskusie okolo @pusty.
Ja si myslím že je tu strašne veľa receptov,podotýkam dobrých a autori nerobia okolo níh taký "humbung"
Prepáčte mi to,ale už mi to nedalo.
Trebalo by s tým niečo robiť,či Nie?
Verím,že nieji to len môj názor.
každý-kto ukazuje prstom na niekoho-nech si všimne-že tri ukazujú na neho..
varme..pečme..a..zachovajme zdravý rozum..
pokojný večer všetkým..
Stotoznujem sa s nazorom @radost , @amelie , @julica , @rulik.
Zavidiet nie je pekna vlastnost a hadky taktiez.
Prejem vsetkym pokojne a pekne chvilky v predvianocnych pripravach. Ved uz budeme skoro kupovat darceky, piect vianocne pecivo, tak naladme nase vasne na uzitocnejsie .
Nemierila som tento príspevok len k @puste ,ale aj k všetkým diskutujúcim okolo jej osoby.Hlavne adminom.Tý by mali vedieť ,že kedy je diskusia adekvátna k receptu.A fakt ma to nebaví,že ked otvorím @varechu ,tak samé nezmyselné komentáre,/a to mi verte,že pre mnohých navštevníkov varechy,/ktoré riešia recepty a osobu @pusty.Aj @pusta keby chcela,tak by to nedopustila.
Ja len toľko a viac sa nebudem vyadrovať k tejto téme.
nemôžem sadnúť každému, to mi je jasné. ale tiež by som bola rada, keby pochopili aspoň podaktorí, že vo svojich receptoch nechválim seba, ale jedlo, ktoré mi chutilo, chutilo mojim blízkym, mojim priateľom, resp. recept, ktorý som sa naučila od niekoho, recept, ktorý sa mi osvedčil, je v ňom niečo nové či menej známe, osvedčil sa mi a posúvam dalej taký recept,moje dobré skúsenosti a podelím sa rada o svoje poznatky.
pekne vás poprosím,prestaňte sa deliť na dva tábory: "pre" a "proti" @pusta , nerýpte sa v súkromí nikoho a hodnoťte len recept ako taký a majte len komentáre k receptu samotnému.
dakujem všetkým, ktorí pochopili :-)
prajem vám všetkým zdarné varenie a pokojný krásny predvianočný čas :-)
ked sa niekomu recept paci tak to proste napise, ak nikoho tvoj recept nezaujal tak nepise - tot vsio. aspon za mna.
pekny den a nekaz si naladu :-)
dostala ban, určite to nebolo bezdôvodne.
A ako viem zo spoľahlivých zdrojov, ban na toprecepty.cz nedostala pusta ako jediná, aj tu na vareche je takých viac. Aj keď ja naozaj nechápem, ako môže niekto dostať ban na portáli o varení :) Kto o tom rozhodol? A rozhodol na základe čoho? Spravodlivo a objektívne?
...atď, etc... do nemoty :)
až na jednu maličkosť... píšeš: "hodnoťte len recept ako taký a majte len komentáre k receptu samotnému" lenže u teba to znamená: hodnoťte len recept ako taký, recept len chváľte pretože aj tak ničomu nerozumiete a neopovážte sa kritizovať!!!
mne z toho vyplýva len jedno... všetci chváľte @pusta a bude pokoj!!!
Ono je pochopiteľné, že viac komentárov pribúda k novým receptom (čo je logické) a občas sa stane, že nejaký z nich je veľmi zaujímavý a veľmi komentovaný.
Chápem, že je celý problém v tom, že v nejakom momente sa teoreticky môže stať, že v nových komentároch je viac krát pod sebou komentár (síce iný) ale k tomu istému receptu?
To ako problém veľmi nevidím. Ale vieme to odfiltrovať, že tam budú najnovšie komentáre, vždy maximálne jeden (najnovší) z práve jedného receptu, ale potom sa tam nezobrazia všetky nové, ale iba najnovší z receptu.
Čo sa týka spôsobu akým pusta podáva svoje recepty, mne osobne vôbec neprekáža... veď takých nás tu je viac, ktorí sa dokážeme nad chutným jedlom rozplývať do nemoty (veď aj mne nedávno megdesig vytkol túto vetu: "A bol naozaj krásne do červena prepečený, šťavnatý, chutný... skoro ako od maminky :))
A vieš čo, ja som na svoje vyjadrovanie hrdá, aj na všetko, čo ma naučila moja milovaná mama, pretože prvé dotyky s varením boli pri nej.
Krásne o jedle dokáže písať aj napr. @sracz , @evusik či @izabella929... či aj týchto máš v pláne riešiť v budúcnosti? (Prosím týchto troch uvedených, nech mi odpustia, že som v tejto blbej debate brala ich meno, resp. nick do úst).
Prečo nedokážeš prijať fakt, že každý z nás je iný, svojský... veď sa pozri sama na seba. Chvíľami ma až prekvapuje, kde sa v tak mladom človeku, ako si Ty, berie toľko neúcty, zloby a nenávisti... Takto Ťa vychovali? Naozaj toto potrebuješ? Prečo? Aký to má zmysel?
Prosím Ťa prečítaj si ešte raz moje komentáre ohľadom Vašich nepríjemných a nekončiacich žabomyších vojen, či naďalej budeš mať pocit, že chcem v týchto primitívnych hádavých debatách pokračovať. Ďakujem. Ži a nechaj žiť!
eviana, 13. novembra 2013 o 17:26
@tatranocka , tieto debaty sem nepatria, dehonestujú celú varechu, ja osobne v nej nebudem pokračovať. Ak máš nejaký problém, rieš ho so špecialistom, nie na Vareche.
rovnako milujem aj iné svetové kuchyne i našu klasiku, skrátka každú dobrú kuchyňu a aj ich varím. :-)))))
dakujem ti za tvoj názor.
časom, ked budeš dlhšie variť a veľa rokov, možno aj ty sama zistíš, že niektoré recepty sa dajú získať len veľmi ťažko, hoci si ich jedla a chutili ti, ich tajomstvo ti len málokto aj zradí a tobôž, ťažko ti dá svoj súhlas k ich zverejneniu :-)
nekecám, tí skúsení ti to potvrdia :-)
nie je vôbec ľahké ich získať.
ked sa ti môj štýl nepáči, nečítaj moje recepty ja ti tvoj spôsob nevyčítam a nevyjadrujem sa, že ty kecáš a podobne..OK?
dakujem ti.
ja sa rada dozvedám o jedle aj o jeho histórii a ak sa niečo dozviem, rada sa aj o to podelím s inými, nemám pocit, že je to niečo, čo k receptu nepatrí, podľa môjho názoru naopak patrí :-)
nikomu však jeho štýl podania nevyčítam ani priamo a ani nepriamo a nikoho nenútim, aby sa mu páčil ten môj :-)
všimla som si, že niektoré moje recepty sa ti páčia, máš ich aj uložené a aj si ich odskúšala, čo ma aj veľmi teší :-)
dakujem.
Kupena dnes na obed v Manila bakery
(Podla mojej chute Tesco zemla je asi 10 x lepsia ako tato buchta)
Prisaham ja tu moju mamu naucim na PC,co tam Sultan ci co to je za telenovela,sa nechytaju....