Hlavne tých, čo sa to týka, ako zvládate varenie pre dvoch, kde
jeden spaluje ako Méďak žerúci aj chodcov pri ceste a druhý priberá
aj zo vzduchu pri vysmážani rezňov (inak, dnes som chlopovi robila,
a len zbožne na ne pozerala...nehovoriac o zamiakovom šaláte)?
Problem s masom som riesila jednoducho - ak rezen , tak jemu som urobila iba na prirodno a sama som si jeden obalila v trojobale . Halusky dostal s maslom a ja so slaninkou . K pecenemu kurcatu som si dala okrem hranolkov aj tatarku - on dostal ryzu a lebo zeleninu na pare . Pecene bravcove pre mna - jemu som do pekaca polozila kuracie stehno . Segedinsky - nuz , jedol sa iba z nemastneho stehna a bez smotany . Myslim , ze nemusite sa az tak uplne zriekat toho co mate radi - velakrat by stacilo obmedzit sytu prilohu ci nahradit ju jednoducho dusenou ci parenou zeleninou s bylinkami . Dat si aj reznik - ale taky mensi . Ja viem , pozerat sa na svoju druhu polovicku ako doslova "zozerie" vas celotyzdenny kaloricky prijem pri jednom obede ...to je narocne . Ale - vsetko je toIBA v hlave . Ako si to tam upraceme a odovodnime .