Obchody a ceny

Drtič na zeleninu

achsam - bez fotkyachsam, 26. februára 2011

Chcem sa vás spýtať, na vareche máte hore banner na drtič zeleniny čo teraz majú v lidli. Vraj je tam aj nadstavec na šľahačku a dajú sa rozdrtiť aj orechy. Máte ho niekto? Ak hej, aké s ním máte skúsenosti? Orechy si meliem v mixéri a nejde to bohvie ako....

@zareaguj


Diskusia k téme

dorisa
Ja mám taký istý drtič,tiež z Lidla, len nemám ten nadstavec na šľahačku. Som s nim spokojná, ja na ňom najviac meliem orechy.Používam ho asi dva roky.
kucharronald
Ak ti môžem napísať radu, tak napíšem :)) S krájašom na zeleniny mám skúsenost, pred 2 mesiacmi som kupoval aj ja...hľadal som veľmi dlho, chcel som kvalitný krájač. Vždy mi v obchode niečo nové poradili...medzi radami bolo napr: aby miska, v ktorej sa krája zelenina bola zo skla, aby mala protišmykovú podložku, antikorové nože, min. 2 nože, minimálne 0.5l nádoba a minimálne 400W výkon. Ja som našiel ten ,,správny" krájač :) Hneď mi padol do oka :) Je to značky BRAVO SPEEDY, stál drahšie ako ten z Lidlu, môj stál okolo 30€, ale stálo za to...nádobu má 0.6l, miska je zo skla, výkon 450W, má 2 antikorové nože, má protišmykovú podložku a výborne sa s ním krája! ,,Meliem" s ním aj mäso, krájam zeleninu, orechy, robím s ňou strúhanku, tuhé cestá robím s ním, napr. cesto na pizzu alebo cestoviny (perfektne za 10 sekúnd rozmieša), a mám k nemu aj nejakú vecičku na šľahanie, tú som ešte nepoužíval...
hneď odfotím, a pridám fotku, ako vyzerá môj krájač :) a zabudol som, kúpil som v EURONICS-e
sladkacokolada
Ronald, tak toto je pekná vec a ked to melie aj maso, tak to budem asi uvažovet o tejto kupe, dík aj za obrázok
evanaaa
Ja mám aj dv a, menšie ale myslím, že sa oplatia, tiež meliem ob čas aj mäso, no po troche, záleží na objeme nádoby a je ich teraz v predaji na výber, každú chvílu sú nejaké akcie na ne v supermarketoch.Pritom mám lacnejšie verzie, ale aj so šľahacou metličkou, ručným mixéro, a nádob ou na mix. tekutín.
Ale ako vidím, Ronald má kvalitnejší krájač.
kucharronald
ďakujem, je to super vec...v predaji mali aj s ponorným mixérom, ale taký som nechcel, chcel som len s jednou nádobkou...
tento môj sekáčik používam na všetko :)
evanaaa
Achsam, ale aj tento z Lídla sa mi zdá byť dobrý, veď sa choď pozrieť, lebo zaváhaš a nebude.
kucharronald
@achsam , odpoviem na tvoju otázku....to všetko záleží len na tom, čo chceš krájať. Na mäso a na tvrdšie suroviny môžeš zabudnúť, má to iba 260W. Vhodná je na sekanie orechov, mandlí, zelenín, cibule, rôznych omáčok, mixovanie, zmiešanie cesta a aj na šľahanie. Cena je celkom dobrá, 13€. Negatív vidím len to, že nenakrája mäso a tvrdšie veci. Je tam napísaný aj ľad, ale ten nedoporučujem. V príručke som čítal, že sa ľad nedoporučuje dávať, lebo môže zničiť motor. Ja som ešte ľad neskúšal, a ani nebudem.
andula1964
súhlasím vo všetkom čo ti opísal kucharronald,pokial nechceš na mäso tak ti stačí,cena je tiež primeraná,záleží na tebe koľko chceš investovať :))
hubata
Veru by sa zišiel taký výkonnejší, aby bol aj na mäso aj na mak. Ten čo majú v L....i sa mi zdá slabý, včera som ho obzerala. Zišiel by sa taký univerzálny, silnejší - nech nemám zapratanú linku.