Dnes sa chystam urobit su po prvi krat domace rezance, kedze zijem v irsku a dost mi
chybaju, recept na cesto mam prestudovane, myslim ze ti problem nebude ale
obavam sa susenia kedze tu je velmi vlhky vzduch a ked prsi mam probkem vysusit
obcas aj pradli. Vie mi niekto poradit ako to urobit napr v rure?
Dakujem za tipy
parádne rezance do fazuľovej polievky. Odteraz nepoužijem iné cesto ani na všetký recepty talianskej kuchyne. Vyskúšaj si to a uvidíš aká je to papina. Recept na perky je od : egreška a cistinka,
ktoré dali na pirohy. Skladá sa z 5 ks. pečivo / alebo náhrada /
1/2 litra mlieka, 1/2 kg. hrubá múka, 1 vajco, soľ - tot vsio...čauko!
Skús naberať žufankou, nie varechou... :-)
Ale teraz vážne, ak utekajú tak sú dlhé, majú ťažisko mimo naberačky takze utečú. :-)