Dobrý deň, poprosila by som o nejaký recept na oškvarkové pagáče, s ktorým máte dobré skúsenosti, alebo o dobré rady, aby zostali pagáčiky mäkké po upečení. Po tom, ako ich vyberiem z rúry, vždy stvrdnú a také aj ostanú. Ďakujem
@zareagujDobrý deň, poprosila by som o nejaký recept na oškvarkové pagáče, s ktorým máte dobré skúsenosti, alebo o dobré rady, aby zostali pagáčiky mäkké po upečení. Po tom, ako ich vyberiem z rúry, vždy stvrdnú a také aj ostanú. Ďakujem
@zareaguj
ja osobne ked robim kysnute a chcem aby dlho ostalo makke, pouzivam do cesta varene zemiaky, alebo thang zhong - najdes na vareche tiez :-)
potom uz je vcelku aj jedno, ale cesto pouzijes, my mame najradsej tie najjednoduchsie, aj bez vajca :-)
krasne pagace ma tatranka,pusta,havino,teraz si nespomeniem na meno,ale cerveny bodkovany obrus :-) a vela inych, aj jafajnovske pagace su fantasticke :)
ale nemusis sa na ne viazat, ja som robila uz aj z receptu na jednoduche croasanty skvarkove croasanty a z druhej polky pagace a paradne boli :)
teda - najdi odskusany a dobre hodnoteny recept, alebo pouzi tvoje overene cesto a daj do neho zemiaky ci thang zhong :-)
nech sa dari :-)
varecha.pravda.sk/recepty/jafajnovske-pagace-fotorecept/4...
jednoducha priprava, odvtedy uz ine ani nerobim, su vynikajuce!