O Varecha.sk

Dátum zverejnenia receptu

jody - fotkajody, 12. decembra 2011

Všimla som si to len dnes, neviem, či je to pravidlo, či sa to týka
viacerých, či je to náhoda, alebo počítačový škriatok... Chcem sa
spýtať, ako to, že u užívateľky @zuzliak sa pri receptoch (dnes sú to
viaceré) zobrazuje, že sú zverejnené dnes, keď sú pri nich
komentáre napríklad zo 17. novembra? Ak je to náhoda, nič sa
nedeje. Ak by si tak ale účelovo niekto presúval recepty kvôli
súťažiam, nebolo by to voči ostatným fér. Nikoho neobviňujem,
pýtam sa.

@zareaguj


Diskusia k téme

ailuj82
ona tie recepty asi vymazala a teraz ich nanovo pridala, alebo ich mala ako skrytý recept.... Bola tu nejaká afera min. týž....
vierik
Aj ja som si to všimla,ale nemohli byť ako skryté,keď boli k ním komentáre.A bolo ich viacej,nielen od @zuzliak... :-)
2010
Mne sa zda ze super manzelka tu narobila chaos...
zuzliak, 9. decembra 2011 o 10:12
@monzet , pre dlhodobe "pobadanie" manzela a priatelov som recepty prestahovala z varechy na vlastny web, ktory je pred dokoncenim a tiez aby mohli vyjst coskoro knizne :) Vdaka za porozumenie, a verim, ze sa nikto neurazi.
 varecha.pravda.sk/recepty/losos-na-norsky-sposob-fotorece...
babidka
ked som zistila , ze recept ktory som mala v plane urobit na nedelnu oslavu zmizol - a ostali iba komentare a neurcite a pre mna uplne nedostatocne vysvetlenie v profile , tak som bola najprv zaskocena ? prekvapena ?sklamana?...to posledne asi nalepsie popisuje moje pocity:-(((( Neviem ako je to mozne , ze recepty "iba tak" zmiznu a dufam , ze s tym redakcia nieco urobi ....Nebolo to celkom fer...
tothka
Neviem, čo tým Zuzka sledovala, ani ako sa jej to podarilo dosiahnuť, ale
nepovažujem to sa férové ani zo strany redakcie, pretože si myslím, že bez súhlasu a pomoci redakcie sa to asi urobiť ani nedá. To, čo písala @zuzliak nepovažujem za dostačujúce vysvetlenie. Dozvieme sa o čo vlastne išlo?
veronika353
Já jsem byla taky zaskočená,protože se mi ztratil recept od @zuzliak na medovníčky,ale ona to vysvětlila v profile.Mimochodem ty medovníčky jsou moc dobré a já jsem si vyčítala,že jsem si ten recept radši hned nevytiskla.
alena45
jeden recept som pridala aj ja tak, že som prepísala predchádzajúci, ktorý sa nepodaril, ale komentáre zostali. Takže som spravila tiež chaos, ale v "mojich receptoch" nemám prázdny recept. Sorry.
redakcia
s férovosťou redakcie to nemá čo robiť, recepty si môžete upravovať keď treba. Používateľka sa rozhodla recepty vymazať tým spôsobom, že vymazala jednotlivé kolónky pre suroviny aj postup a dala recept ako nezverejnený.
tinca
zaujímavé, takýto chaos tu veru ešte nebol a bolo tu už všeličo, plagiátorstvo a pod.