Varenie

Čo vy na to?

stefanm - fotkastefanm, 17. júna 2010

Môj recept : "Bravčový steak s pikantnou brusnicovou omáčkou, teplou šunkou a zemiakovou trávou" , jedálny lístok - Salon Yukon Bratislava 03.06.2010 - D: 100 g Bravčový steak s jemne pikantnou brusnicovou omáčkou, teplou šunkou, zemiakovou trávou, zem. kaša 3,82 . Takže podľa našich receptov už varia aj profesionáli.Celkom ma to potešilo!!!

@zareaguj


Diskusia k téme

stefanm
...a ešte som našiel - môj recept : "Pórková polievka s pečeňovými knedličkami (21.apríl.2010) , jedálny lístok - Rosso Nero-Bratislava (Ponuka na 10.06 /Štvrtok/ ): 0.3l pórková polievka s pečeňovými knedlíčkami + 3 denné menü [3,80 € / 114,50 Sk].....Dobre nie???
babidka
dobre :-)nepredpokladam vsak , ze ta uviedli ako autora receptu :-) Je to sice skoda , ale aj tak urcite toto jedlo potesi vela ludi , tak ako potesilo nas :-))))))))))Ta polievka je fakt vyborna ....
2010
Stefanm, naco cakas ? otvaraj restiku...
sovka62
Stefan, to je skvelá správa (aj keď ťa obrali o autorské práva). Ak tie nemehlá z reštaurácií chodia na Varechu, možno sa naučia variť a konečne sa bude u nás dať slušne najesť i niekde inde ako doma. Huráááááááááááááá
hannah22
to nič štefan nedaj sa , nás to potešilo , aj to je úspech ... :))
hviezdickaz
to je dokaz,ze si naozaj vyborny kuchar,ked sa od teba inspiruju kucharikovia z restauracii :)))
carlito
Mily Stefan. Musime Vas sklamat ale porkovu polievku s pecenovymi knedlickami ste nevynasiel. Pochadza z nemecka 18.storocia. Ale je vyborna, patri k najoblubenejsim polievkam nasich zakaznikov. Prajeme vela dalsich kucharskych uspechov. ROSSO NERO