O Varecha.sk

Čo vás motivuje pridávať recepty?

michal895 - bez fotkymichal895, 27. apríla 2015

Ahojte Varecháči :)

čo vás vedie od nápadu na Váš úžasný recept až po jeho pridanie na Varechu? Či len akási potreba zdieľať svoje znalosti a inšiprovať iných ľudí?

Pýtam sa preto, že zakladám stránku zameranú len na zdravé recepty podľa špecifických princípov a rád by som motivoval svojich návštevníkov aby pridávali svoje recepty.

Ďakujem :)

@zareaguj


Diskusia k téme

vybusna
ja osobne velmi rada varim a varim len pre jedneho a ten uz velmi nechvali. Takze pridavam recept kvoli tomu, aby mi niekto napisal, ze aspon z toho vizualneho hladiska som uvarila dobre. Ano, pridavam recept na varechu (plus na ine domeny) kvoli svojej osobnej prezentacii.
clovek je tvor spolocensky a je rad chvaleny.....
marlenka
Hurráá,zdravé recepty su tie,ktoré pomahajú udržiavať zdravie a nie ho kaziť.Už sam Hipokrates povedal,že nech potrava je našim liekom.
Tak do toho,Michal,myslim,že budeš mať mnoho fanušikov.
rulik
ja rád jem dobré veci a nie som lenivý si to uvariť alebo upiecť, nemusia to byť len zdravé jedlá a keď sa mi niečo zapáči tak sa rád o recept podelím
bubaya
Ak si myslím, že recept je natoľko dobrý, že by ľudstvo bolo ochudobnené, keby práve tento recept neokoštovalo. Tak vtedy sa prinútim, uvarím, niekedy nafotím a pridám.
bozulka
Bielkoviny +sacharidy čiže delená strava...niekto preferuje,iní nie.Podľa mňa je treba používať zdravý "selský"rozum.Hoci mám rada dobrý steak len so zeleninou.Počas môjho života bolo veľa všelijakých noviniek,výskumov,ktoré doporučovali jedno a o pár rokov ďalší výskum všetko poprel...atď.Som presvedčená o tom,že každý jeden sme originál a podľa toho by sme sa mali riadiť.Ja som sa snažila variť zdravo-veľa zeleniny,kvalitné mäso /nie tučné/ dostatok rýb,ovocia, kvalitných mliečnych výrobkov...stále som hľadala nové zdravé recepty až som sa dopracovala k dlhoročnej redukcii svojej váhy... ! :-)))) Naproti tomu moja maminka neznášala chudé mäso,ovocie jej bolo kyslé a zeleninu nemala rada.Po 50-tke sa naučila piť červené víno...každý deň asi jeden a pol dcl.po obede a po večeri.Odišla v podstate zdravá vo veku 94 rokov.Tak ja skutočne neviem....?
gordonko
ja som vytvoril klub OSVEDČENÉ RECEPTY .... lebo robil som zákusok a podla receptu . Plnka mi vyšla iba do polovice cesta a vtedy som dostal nápad na tento klub .... nepridávajú sa tam recepty len niekde opísané ,ale také ktoré su skutočne overené tým kto ho tam pridává. ..... a inšpirácia pre ostatných ???? ... rozposlal som pozvánky do klubu svojim priatelom a tý zasa svojim ...... dnes má klub niečo málo cez 1000 členou ..... bolo aj vyše 1 300 ...... nemaj boj ak sa Tvoj klub zalúbí luďom budú tam chodiť a prispievať si navzájom recepty
... veľa zdaru
1x bubaya