Obchody a ceny

Čo povedať na toto čudo...

ethanel - fotkaethanel, 19. marca 2013

Neuveritelne co sa da najst v obchodoch ...
 m.noviny.sk/mobile/detail/tvojenoviny-pripomina-med...

@zareaguj


Diskusia k téme

irenaw
popis produktu: kávovina MELTA :-)
Metko nie je novinka, už pár rokov straší v regáloch hneď vedľa medu a myslím, že nie je ani náhoda, že je názov zavádzajúci. Ale keby sme chceli byť optimisti, tak si môžeme povedať, že aj Slováci majú svoju verziu "golden syrup" :-)))
irenaw
radšej si to užime, ako by sme mali všetkému rozumieť. to prvé sa nám môže pri troche šťastia podariť ;-)))
soncya
Vidíte, mňa doteraz ani nenapadlo, že ten "akožemed" sa dá použiť ako golden syrup. Asi kúpim a vyskúšam, možno to bude na niečo dobré. Podnetná diskusia. :o)
irenaw
keď sme už pri tom mede, rovnako katastrofálny je pre mňa údaj "Krajina pôvodu: EU a mimo EU"... lepší včelár dedko ako toto a Metko...
janara
..je je už hrozné...už sa nedá ničomu veriť...! svet speje do záhuby
evanaaa
@ethanel ,mne sa tam ukážu len správy v skratke, neviem čo a kde mám hľadať, nič také nevidím.....nemôžem sa vyjadriť, aj keď približne tuším o čom je reč.
pikolko
toto je slabý odvar na to čo nám ponúkajú Poliaci a my im to všetko kupujeme. Všetko je to o nás,či nie?????????????
milad
Poliaci nám ponúkajú to a v takej kvalite, koľko sme ochotní zaplatiť. My nie sme ochotní, veď nemáme na to, tak našim cenám prispôsobujú kvalitu...a nerobia charitu.
violeta
Pre pana-jana, co to pises @milad , tam ide len o to co najviac sa nabalit aj na ukor ludskeho zdravia. Ako sa ich mozes zastavat, sa ti cudujem :(
milad
...viem čo píšem, violeta. Bývam v pohraničí a hoci som Slovenka ako repa, nevyhnem sa tomu zájsť za hranice. ( najbližší seriózny obchod u nás mám 30 km a do Poľska 12) Na trhy zo zásady a pochybnému tovaru nechodím- roky som tam nebola, z auta som nikdy nič nekúpila, mám zdravý úsudok, oči i čuch. Viem odhadnúť Poliaka šmelinára od slušného človeka. Nakupujem z času na čas v poľských predajniach presne tak, ako to robia domorodci. Ver alebo never, nikdy, opakujem, nikdy ma neobabrali na kvalite, či množstve. Vážia si zákazníka a ak si ochotná nakúpiť u nich, zapamätajú si ťa a nedopustia, aby si odišla ku konkurencii. To, že sa vynára kauza za kauzou je chyba našej politiky a tlačení ľudí do biedy. Porovnaj si DPH u nás a v Poľsku. Myslíš, že sú odkázaní na naše drobné? Čo čakáme, že za tých pár šupiek, ktoré sme ochotní u nich utratiť a ešte špekulujeme sa budú zaoberať ako so serióznym a najmä perspektívnym zákazníkom? Mysli si čo chceš, ja si za svojim názorom stojím. Ak sa nezmení myslenie ľudí, nezmení sa nič. Ty si myslíš, že to, čo kupuješ nie je z Poľska? Oni sú veľmoc a potravinovo sebestační. Naši kvázi podnikatelia berú od poliakov posledný šmejd a predávajú s prirážkou u nás, a keď im prihára, zlodej kričí: chyťte zlodeja. Ale som sa rozohnila. Upozorňujem všetkých, ktorí by sa teraz chceli navážať, že si za svojím názorom stojím. Nemám dôvod tvrdiť niečo iné, ako mám vyskúšané na vlastnej koži. A to len preto, že verejná mienka je zmanipulovaná médiami a kauzami.
jody
Suhlasim s @milad. A hlavne chcem podotknut, ze to nie je o poliakoch, madaroch, cechoch, ci inej narodnosti, toto je o bezohladnych ludoch, ktori idu za peniazmi cez mrtvoly.
milad
...presne tak, jody, národnosť s tým nemá nič.
violeta
@milad , ale nikto netvrdi, ze sa to tyka malych zivnostnikov, velke kauzy sa netykaju ani par drobnych, velke kauzy sa ani netykaju predaja z aut, vlastne ani nerozumiem, co si mi tu teraz napisala, ved ja netvrdim, ze za chudobou na Slovensku nie je nasa vlada, alebo politika eu, co to ma spolocne s potravinovymi kauzami za ktorymi su polske firmy? Urcite aj v Polsku su seriozny ludia, hlavne ked vies, kam mas ist. A pis mi uz radsej do TS.
milad
...ok, rešpektujem tvoje prianie, violeta, vykecáme sa cez TS, ak bude o čom :-)))
2010
Velko vyrobcovia ponukaju ten isty tovar v rozlicnej kvalite = cene ( nemam na mysli svindlovanie ) napriklad krabie tycinky obsah ryb od 20% az po 70% , u sunky je to podobne atd...