Rodina a deti

Čo nabaliť mužovi do práce?

kate2897 - bez fotkykate2897, 20. novembra 2017

Prajem krásny dník chcela by som sa spýtať čo nabaliť mužovi do prace, keď ide na týždeň, ale nemá chladničku ani sporák nič. Robievam mu rezne, ale čo ste ešte zvykli? Ak tak? Ďakujem Vám za každù radu

@zareaguj


Diskusia k téme

cesminaz
@Kate2897 Tak teraz je vonku už dost chladno a to by v niektorích prípadoch mohlo poslúžit aj ako chladnička :-) Preto by si mohla napisať presnejšie,že kde sa bude muž zdržiavať..v aute,hoteli,v kamione,v stane? To ulahčí aj rady od Varecháčov. Mňe ked išiel manžel,alebo deti niekam na viac dní,tak som im zvykla spravit múčne jedlá,a to aj slané aj sladké.Tie vydržia 3-5 dní.Alebo lángoše sa tiež hodia.Pridat zeleninu,ovocie.A varené? ..neviem,musíš povedať trocha bližšie,či by si to vedel dať aspon niekde von na zimu :-)
1x mitzy
ivkamatko
Aj mne manžel chodí na niekoľkodňové zájazdy a riešim akurát jeho raňajky a večere. Nárok na obed mal by mať v každej firme. Buď dostane stravné lístky, za ktoré si obed kúpi/ak nezabezpečí zamestnávateľ, alebo dostane diéty=hotovosť/. Balím mu suché salámy, trvanlivé klobásy, vyprážané mäso na prvé dni, niekedy mu pribalím konzervu bravčové vo vlastnej šťave, kyslé uhorky a slydký božtek.
1x ubka
kate2897
Su na ubytovni,ale vzdy niekde inde preto presne niekedy neviem ci si ma kde zohriat alebo nie,a chcela by som varene jedla. DAKUJEM Vam za rady :) sladky boztek pribalujem aj ja :))
stefik
Tak môj tiež chodieval aj na dlhšie a stačila prnaženka. Všade sú obchody ceny sú porovnateľné s našimi len sa treba porozhliadnuť po obchodoch. Dokonca niektoré nižšie ako u nás ja som skôr manželovi písala zoznam čo má doniesť. Obedy mávajú za prijateľnú cenu v kantínach, v mnohých supermarketoch ponúkajú teple obedné menučka treba len trochu pokukať po okolí. Nerozumiem potrebu silou mocou niečo baliť a potom to pojedať celý týždeň.
sovka62
@Stefik , nuž áno.toto platí, ak sa dotyčný pohybuje niekde v meste či obci. Ale napr. taký vodič kamióna je len na diaľnici, nakládke, či vykládke a tam sú akurát tam pumpy s fastfood. Ak si nenabalí, má problém.
2010
@Kate2897 (20.11.2017 19:13)
Otazku treba polozit inac,
1-Moj musi mat len slovenske domace jedla.
2-Moj muz je flexibilny a rad skusa ine kuchyne.
Ked je cislo 1 aj keby to bol kaviar tak to neochutna, lebo musi byt dobre ci zle ale len domace.
Ked je dvojka, vonku sa da super lacno najest aj na benzinovych pumpach alebo vo vyvarovnach.
Vcera 1000 km od Istanbulu 2.50 super obed v kantine.



bubaya

Doporučujem pečené bravčové, krkovičku alebo pekný bôčik, vydrží dlho čerstvý a chutný.
Brávali sme si vždy na chalupu, kde nebola chladnička.
2010
Aj ja zase doporucujem nebat sa.Tu sa vcera pod tajomnou skratkou T & S vo fastfoode skryvalo super jedlo T= turf, travnik cize biftek, S=surf,voda cize kalamar cely.Vsetko cerstvo spravene na grile, servirovane na horucej platni.