Varenie

Čím zriediť fazuľovú polievku

bambulka368 - fotkabambulka368, 6. novembra 2022

Ahojte, idem si k vam po radu. Vcera som varila fazulovu polievku na sladko, nie mliecnu, ale taku s mrkvou a petrzlenom, dala som do nej na konci cibulovu zasmazku, co mi tu polievku tak zhustilo, ze chutila skor ako privarok. Dala by sa z nej opat spravit polievka, niecim to zriedit?
Dakujem za rady ♥️

@zareaguj


Diskusia k téme

sracz
Ciao a sevas @Bambulka368 _ mne sa to síce ešte nikdy nestalo, ale čo nie je môže byť! Tvoj problém by som riešil vmiešaním potrebného množstva horúcej polievky (vývaru) do horúceho základu Tvojej fazuľovice a nechal dve_tri minútky povariť. Dá sa to riešiť aj hotovým produktom z obchodnej škatuľky, nuž a napokon aj potrebným objemom vriacej vody, ale v závere to bude treba asi dochutiť! Tak veľa chuti do varenia a zdarné výsledky aj v budúcnosti!
evanaaa
@bambulka368 , presne, ako ti radí @sracz , zriediť vodou a dochutiť....musela si ale dať veľa múky, keď ti to tak moc zahustilo, aspoň budeš druhý raz vedieť odhadnúť, stáva sa.....ja som raz robila krupicové halušky, ako mladá neskúsená, a z polievky bola omáčka :)))
1x sracz