Dobrý deň.
Žijem v Austrálii a veľmi rada varím a pečiem chuťovky z rodného
Slovenska.
Momentálne mám chuť na srnčí chrbát a vo všetkých receptoch je
stužený tuk. Viem, že je možné použiť v niektorých prípadoch aj
maslo, ale to sa, podľa mojích vedomostí, nahradí skôr v krémovom
základe. Čo však, ak by som chcela maslo použiť namiesto CERY, do
čokolády? Napríklad do šuhajdy.
Ďakujem Vám..
Na cokoladovu polevu normalne pouzivam tiez obycajne maslo :-)
Tak toto je podarené. Dve, skoro susedy, otočené " dolu hlavou " si debatujú cez pol zemeguľe . :-))). Už máte asik hodne poobede.
BTW, som v Sydney.. :-)
Ja do pecenia tiez len maslo.
palokuchki, haha a ja som si myslela, ze sem iba sama aussie-slovenka chodievam.. :-)
@tricia ma pravdu,stuzeny 100% tuk je COPHA.