Obchody a ceny

Chia semienka v Bratislave

shishila - bez fotkyshishila, 7. mája 2014

Ahojte, prosím, dajú sa niekde v Bratislave zohnať Chia semienka v kamennej predajni? Ďakujem :)

@zareaguj


Diskusia k téme

tiginko
podľa mňa v každej bio predajni. Určite ich majú napr. v starej IKEA - tam je oproti vstupu, na rohu vľavo dobrá bio predajňa, a jedna z lacnejších, ako som zistila. A videla som ich aj na Námestí.Sv.Františka v Karlovke...
shishila
v Ikei je biopredajna? to som si nikdy nevsimla... no pojdem pozriet :) a kolko tam vlastne taka sranda stoji?
egresik
Ja som zohnala v petrzalke na Gercenovej/ Zaporozskej predajna celia
shishila
dakujem moc :) a niekde blizko karlovej vsi nahodou cosi nie je?
shishila
aha... asi este stale nemam o Bratislave vsetky zakladne informacie :D dakujem :) a to o tom namesti sv. františka som akosi predtym prehliadla, rsp neuvedomila som si, kde to je... pardon :)
katka78
Ja som ich kupovala pred časom v Avione, oproti food kurtu je nejaký bio shop, tam ich mali v menších (100g) aj väčších (500g) baleniach.
shishila
ono to vraj pomaha pomalsiemu vstrebavaniu cukrov a celkovo mensiemu pocitu hladu, ja som vsak skor zvedava, ake su z toho vsetky tie pudingy, ktore su v receptoch, nakolko ten klasicky moc nemusim, dufala som, ze by to mohlo byt lepsie... a este ak su aj prospesne... preco nie :)
2254_1348559633 - profilový obrázok
goe
goe
Chia semienka ja dávam si do jogurtu, ak pečiem rohlíky, žemle, chlieb tak do nich dám, ale treba vedieť, že denná konzumácia by nemala byť viac ako 1 kávová lyžička, nakoľko riedia krv.
zuzuu10
Ahojte, minule som ich videla na AS Mlynské Nivy. Na poschodí nad nástupišťami je obchodík s orieškami a sušenými plodmi, mali aj chia semienka :) Cenu si nepamätám...
marikafil
Na bratislavskej hlavnej stanici je predajňa orieškov a rôzneho sušeného ovocia, mnohé aj v čokoláde:-) a okrem iného majú aj Chia semienka, malé aj veľké balenia.
shishila
na hlavnej stanici??? to by mi v zivote nenapadlo... No vyskusam teda niekde, asi najskor v karlovke, potom pride na rad asi hlavna stanica, tam som casto :) pozerala som na webe ten aupark, tam to nemaju v ponuke... dakujem za pomoc vsetkym : (ale kludne este piste ak mate overene, kde ich este maju ;))