Varenie

Býčie žľazy.

ketty3811 - fotkaketty3811, 19. júla 2013

Môj manžel kedysi jedol býčie žľazy na cibuľke a veľmi mu chutili.Dnes som ich v metre objavila a kúpila,že mu ich pripravím...Pozrela som niekoľko receptov,ale neviem sa rozhodnúť,ako ich pripraviť.Niekto ich predvára,niekto marinuje v horčici a kečupe...Dali by sa len tak jednoducho urobiť na cibuľke ako pečeň?A asi ako dlho?Má s tým niekto skúsenosti?

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Také na cibuľke som jedla, robila ich moja známa a potom do nich dala vajíčka ako na praženicu, nepamätám sa už presne, ale dlho ich nerobila, lebo sme boli v práci, ale viem, že ich asi dlhšie upravovala, čistila, odblaňoavala alebo čo, bolo to dosť dávno.
paeva
ja som býčie žľazy vyprážala v trojobali
rulik
ten recept od @enerrgizer je dobrý, aj tie naboku, môžeš si vybrať, kedysi to robievali aj v reštavráciách a bolo to skoro ako držky na cibuľke,
ericka
Ja si pamätám, že kedysi to mama pripravovala otcovi na cibuľke s vajcom, podobne ako praženicu. Už vtedy to bol úzky profil a bola to naozaj delikatesa...
ketty3811
Ďakujem všetkým za rady.Nevedela som sa rozhodnúť ako ich pripraviť,tak som ich urobila na tri spôsoby.:-) Sú síce iba menšie porcie,ale aspoň ochutnáme viac spôsobov.Samozrejme som aj fotila,neskôr pridám receptíky.