Varenie

Bravčová kačka?

afataga - fotkaafataga, 6. januára 2012

Všimla som, ze v kategórií bravčové mäso je kačka :-) aj špíz kríza, kde sú použité obyčajné "párky", ktoré mäso nevideli ani nahodou.

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Nepozornosť majiteľa receptu. Neuvedomujú si že kačku v bravčovom mäse už nikto-nikdy nenájde a možno výborný recept zapadne prachom. Ale to sa tu už riešilo ....... a riešilo ....... a neporiešilo. Nenájdeš ani iné recepty pod podivnými názvami a škoda ich, lebo sú asi vynikajúce.
redakcia
Ak nájdete vyslovene hlúposti, upozornite priamo redakciu a opravíme to. Čo sa týka párkov, ako bezmäsité je ich ťažko označiť. Takisto ak sa do zeleninového jedla použije hovädzí vývar, logicky nemôže dostať tag bezmäsité. Treba byť pozornejší pri "tagovaní", a tiež pri vkladaní surovín. Často uvádzate suroviny napríklad takto: mrkva čerstvá pokrájaná na kocky. A pritom surovina je len mrkva, potom sa netreba čudovať, že pri vyhľadávaní v surovinách sa nájdu podobné veci. Na popis suroviny a ako ju treba nakrájať treba použiť miesto na popis prípravy. Je to na nás všetkých, aby sme dbali na to, aby tu takéto veci neboli.