Varenie

BB puding - LIDL

marianna76 - fotkamarianna76, 2. marca 2012

Ahojte.... chcela som Vám tu len pripomenúť, že od pondelka 5.3. by mal byť v Lidli BBpuding za fajn cenu. Napr bábovka s BB od Dorisy.... - mňam - kôli tomu to ja kúpim určite ...

@zareaguj


Diskusia k téme

irenaw
super, zastavím sa, to je moje detské jedlo, BB puding s Marína keksami, vďaka :)
vierik
Díky za upozornenie, BB puding je stále najlepší ...:-)
martamm
Suhlasim s Vierik, BB puding ziadny iny nenahradi a veru tiez zabehnem kupit...
marianna76
íha, ďakujem, po vašej radosti, kúpim asi viac ako som plánovala a vyskúšam aj dačo iné ....
hubata
Veru ja tam budem obsmŕdať ako prvá, veď sa mi nemusí ujsť keď sa všetky chystáte. A beriem hneď 10 balíčkov, lebo mám obavy že keď zistia taký záujem tak:
a/ zdvihnú cenu,
b/ vláda prinúti slovenského výrobcu aby sa dal sprivatizovať zahraničnému investorovi
c/ slovenská správna rada sa vymení za správnu radu z Grécka
d/ už sa nikdy nedozvieme prečo zmizol BB puding z tejto zemegule......
irenaw
@hubata ty aj z BB pudingu spravíš vtipnú záležitosť :O))) už sa tu 5 minút pochechtávam aj keď to vlastne vôbec nie je na smiech...
manka1
Dievčence, bol by fajn, ale je v ňom "keksová múčka", to znamená múka. A to "bezmúčny" nemôžeme. Takže len klasický puding s kukuričným škrobom. A tiež nie je zlý.
tinca
BB puding je najlepší, hoci nie je to to čo bývalo...ako všetko spotvorili
arasidka
Teraz som si spomenula na jeden puding z čias dávnejších, volal sa tuším Amyl, boli to tri pudingy v krabičke - orechový, vanilkový a kakaový. Mal výbornú chuť po uvarení , podobne ako BB-puding. Taká misa pudingu plná zaliatych podlhovastých piškót - parááááda...Pamätá si ešte niekto na Amyl?
evanaaa
@arasidka , ja mám dojem, že značka Amyl ešte existuje, ale sa podívam už len pre moju zvedavosť. Kým nebol dr.Oetker, a iné značky, bol nám dobrý aj ten.
bejgi
ďakujem za tip @marianna76 BB puding používame a dosť často a najradšej má moôj syn, že s piškótami a banánom :)))
trencanka
Pamatam, Amyl, krabicka s troma pudingami. Milovala som orechovy! Vôbec, ja som milovnik pudingu. Len teraz mam detox, dala by som si pudincek:))
hubata
Aj ja si pamätám Amyl, veď si ho varili moji bratia hladoši a vždy pripiekli hrnce, tak ich močili a škrabali. Niekedy sme tie pudingy varili aj všetky 3 naraz a ešte si na to dali nejaký kompót s piškótami. No mlsali sme a robili bordel. Ale kým mama došla z roboty, bolo všetko upratané a my sme sedeli nad zemepisom.
ela77
@marianna 76, vďaka, že si upozornila, tiež sa snažím využiť na doplnenie zásob keď ho majú v akcii, iný puding sa u nás ani nevarí apoužívam ho aj ako plnku do koláča dobrý je s orechami, alebo iba tak s jablkom nastrúhaným ako plnka koláčová.
arasidka
pomoooooooooooooooooooc..... som hladnáááááá.... od desiatej som bola na záhradke o jednom pomaranči a minerálke ... ani mi to nedošlo, že by bolo treba aj jesť. A tak si idem rýchlo uvariť puding s piškótami. Tento je ale od pána Dr. Óoo et kéra.... čaute, lebo umriem od hladu
bejgi
popri BB pudingu vám chcem ešte oznámiť gazdinky, že od pondelka t.j. 5.3.2012 si môžete nakúpiť, alebo dokúpiť chýbajúce potreby na pečenie ako sú formy aj silikónové na Veľkú noc, ručný mixér, misku na šľahanie, kuch.váhu, krájač rezancov, farby na vajíčka a iné lakocinky :))))
arasidka
a nebolo by lacnejšie ísť na sviatky preč z domu? :))))))))
paveva
Aj ja si pamätám na Amil, a predstav si , že som si naň nedávno mslela, lebo BB sa mi minul, tak som rozmýšľala, že do vanilkového pridám orechy. Dobre, že viem o akcii v Lidli, tiež poň skočím, dúfam, že mi predajú toľko, koľko si naložím. Ja varím puding skoro každý druhý deň a konské dávky, pre mojich 4 maškrtníkov.