Varenie

Ázia-Lídl

tinca - fotkatinca, 21. februára 2011

Dievčence a chlapci dnes začala akcia s ázijskými špecialitami, ja som ráno bola, mali arašidový olej, ten mi poradila miška, je ohromný, potom olej wok som si zobrala, a tie bohovské čínske inst.rezamce, ,chilli sauce, lichi a.p. Tak nezmeškajte!!!

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Tinca, ja som chcela tiež spomenúť túto akciu, ale potom som si myslela, že načo, nemusím len ja upozorňovať, možno to sem niekto dá, takže si to ty urobila, nech vedia milovníci exotických jedál, čo všeličo je v letákovej ponuke. Ja idem dnes ( chcela som dať, že zajtra, ale je už po polnoci, tak dnes), len neviem, čo skôr si vybrať. Chcela by som toho viac, ale asi nebudem môcť, lebo väčšinou všade je cukor, čo je škoda. Takže, len obmedzene.
tatty
tinca, prosím Ťa, načo používaš arašidový olej?
enge149
ešte som arašid.olej neskúšala,ale kupila som si tie formičky farebné silikónové,čo tu boli spomínané,naozaj sú v Lidl super veci/už je to ako vonku/a hlavne lacnejšie,veď nie každá značka je najlepší výrobok a dá sa kúpiť aj lacnejšie a má to ten istý účel..
lidia3
Aj ja som si kupila tie formičky a už som aj v nich piekla su vyborne a taktiež mam to srdiečko robila som tortičku z troch vajec bolo to akurat do formy.
tinca
@tatty prepáč,že tak neskoro, ale bola som veľmi chorá, prvýkrát po mesiaci som sem nazrela. Používam ho väčšinou na čínu, alebo keď opekám reznace,špagety, ale môže sa na ňom aj vyprážať, lebo sa neprepaľuje tak rýchlo, ako ostatné.