Mam dva 250 gramove steaky a naozaj neviem co s nimi. Viete mi niekto poradit marinadu? Nejake triky z Vasich skusenosti? Toto mäso nieje lacne a nechcela by som ho "domrvit". Na svoju obranu len uvediem, ze ja som ho nekupila. Za kazdu radu som vopred vdacna.
@zareaguj
Ahoj @zolik .Prilozil som ti sem linky kde sa stretnes s roznymi druhmi marinad.Zalezi predovsetkym na tvojej chuti ktore si z nich vyberies.No moj nazor na vec je asi takato.Ja by som tak drahe maso urcite nemarinoval a nicil tym strukturu chutneho masa.Spravil by som si z odlezaneho masa napr.steak.Velmi surovy nemusim,ale take nieco ako
medium beef steak.K tomu nejake americke zemiaky a omacku zo sampinonov.Zelam ti vsetko dobre.
www.kajman.net/gastroteoria/44-vseobecna/67-steaky-dru...
varecha.pravda.sk/recepty/hovadzi-steak-so-sampinonovou-o...
@2010 vdaka za video.
Prajem pekny den.