zdravym vsetkych varecharov. na youtube som nasiel nejake americke jablkove kolace. oni tam zvyknu pouzivat "pie crunch" ako cesto (dole, aj navrch). ja teraz neviem,ci je to listkove cesto alebo nie.
v pripade, ze mate niekto dobry a rychly recept na takyto americky jablkovy kolac, tak sem s nim :-))
na webe je toho strasne vela ale malo som nasiel kolacov z hotoveho (listkoveho) cesta vhodnych do takej plytkej kolacovej formy na pecenie (znovu taka aku poznate z americkych filmov)
vie niekto nieco poradit?
Dakujem
zacat :-) Cesto na pie len vyzera zlozito - v skutocnosti si to jednoducho das vsetko do misy a "patlamo , patlamo" o chvilku je cesto hotove :-)Drzim palce :-)
pracne vysvetlila honestka.Niet co pokazit!
cesto bolo velmi krehke ked som ho vybral z chladnicky. dal som ho na formu, pichol vidlickou a az sa trhalo. v ceste som videl prave take male stvorceky ako som nakrajal maslo. jednoducho sa cele neroztopilo do cesta. po upeceni to cesto nebolo az tak zle, trochu maslove, mal som malo naplne z jablk, ale to uz nebude taky problem vylepsit. no s tym cestom...si neviem rady zatial