Ahojte baby, mam otazocku ohladom pecenia kokosovych roztekov... Chcem, aby boli pekne nafukane a vnutri dute... Mate osvedceny recept? Na akej teplote ich peciete a na akom nastaveni? Ako ich skladujete, kedy ich zacat piect? :D Prepacte mam vela otazok, chcem aby boli dokonale :) Dakujem vopred za tipy!
@zareaguj
Ty jsi dobrý! haha Já tak lepila svoji prvotinu velikonočního beránka. Jeden se pořád učí.
Väčšinou sa osvedčí staré známe:"Radšej raz vidieť ako stokrát počuť/čítať". Môj syn sa zlostil,že nedokáže urobiť taký hemendex ako ja...tá istá panvica a vždy sa mu prilepil.A fintu som sa naučila pred rokmi od studenej kuchárky v Bellevue-odstaviť na dve minúty na studenú liatinovú platňu sporáka a HX ide pekne vyklopiť.A takých fínt je v kuchyni veľa,ja to nazývam "čo nepíšu v kuchárskej knihe" (napr. aj to,že cesto na palacinky treba nechať 20min odležať atď.).Aj tieto rožky patria k tým,čo potrebujú skúsenosť :-)
lSú výborné.
Pridala som výborný receptík, určite sa podaria.