Rôzne

Ako najst spoluziakov z roku 1966. ?

ches - fotkaches, 7. januára 2011


Prosim o pomoc ako najst spoluziakov z Ucnovskej doby v roku 1966-1969.

Bola to Ucnovska skola pre casnik a kuchar na Podjavorinskej ul. v Bratislave.
Triedna ucitelka : Anna Pritzova.

Kedze sme praxovali kazdy v inom restauracnom podniku a neboli sme vsetcia z Bratislavy
ale aj okoli vtedy Bratislavy a vidiek.

Po vyuceny sme sa rostrusili po zavodoch a nemali sme cas sa stretavat, pre pracovnu asi
rovnaku dobu.

Urcite moji rovesnici a rovesnicky su uz na dôchodku a teraz by bol vhodny cas na
stretnutie a podelit sa o zivotnych skusenostiach.

Tu zo svajciarska neviem iny spôsob, tak sa touto cestou obraciam na Vas,.

Mam aj mena spoluziacok za slobodna: A fotky ,nemôzem ich poslat, pre nedobru kvalitu.

Snad niekto je na vareche a odpovie .Bude ma tesit.

@zareaguj


Diskusia k téme

alena45
Držím palce, veľa slovenských labužníkov je aj na www.labuznik.com, skús aj tam vložiť dotaz.
kucharronald
Keď vieš ich mená, a máš aj ty Facebook, skús ich tam napísať....možno, že niektoré tvoje spolužiačky si nezmenili meno :)
tinca
@ches to mi hovor, ja som organizovala už 3 stretávky zo ZDŠ, tam sme boli skvelá banda, ale kopec spolužiakov zmizol, no a tie komunikačné kanály neboli ako dnes. Ja som to riešila tak, že spolužiakom, o ktorých som vedela, že sú na 100% v PD som dala prvé echo, potom som obvolávala a napodiv po 40 rokoch, okrem mŕtvych neprišli len 3-ja. Tá posledná bola do rána do 6,0h.
honestka
Skola by mala mat zaznamy tiez. = Nebyvali studenti z tejto skoly v internate pri Mladej Garde?
tomas
Ťažko povedať. Na Slovensku nie je nejaká stránka, kde by sa to dalo.

Ako existuje stránka spolužiaci.sk, ale tú podľa mňa používajú najmä absolventi z cca 1995-2005, potom doba tej stránky viac menej pominula.

Na Facebooku je síce 1,2 milióna Slovákov (ale to na druhej strane znamená, že 4 milióny Slovákov tam nie sú), a predsalen, tam sú prevažne ľudia od 20-30 rokov (samozrejme aj mladší aj starší, ale v menšom percentuálnom pomere k danej vekovej skupine).

Obávam sa, že taká stránka, kde by boli viacerí z nich neexistuje (a je možné viac než polovica z nich nepoužíva ani internet).
veronika353
Já jsem se taky pokoušela najít spolužačky, maturovali jsme v r.1980 v Brně, ale nenašla jsem nikoho.Se dvěma spolužačkami jsem byla v kontaktě ještě asi před 10 lety,ale potom se odmlčely a tak nevím, co s nimi je.Většina má jiné příjmení a tak se to těžko hledá.Hledala jsem taky na Facebooku,ale z naší generace je tam málo lidí.Všimla jsem si, že dost žen si tam dává obě příjmení.
dorisa
Ja tiež neviem nikoho najst, na facebooku,ako keby nebol nik, dievčata,čo sa povydávali, tak mi ani za pána nevie príst na rozum meno za vydata, tak neviem, ja som maturovala v 1971 ale, nakoniec tento rok by sme sa mali stretnut zas po 40 rokoch,pred piatimi rokmi sme sa stretli,ale samozrejme sme si na seba kontakt nedali. Držím palce vštkým,aby našli svojich spolužiakov.
tinca
@dorisa po opakovaných stretkách je to jednoduchšie,my máme taký zvyk, že vždy doplňame o sebe kontakty, zmeny priezvisk č.t. e-maily a.p. a každá dostaneme tento zoznam. Ja si ho vždy odložím,ja som na fcb našla kopec spolužiakov ešte zo základky,ktorí síce žiju v PD, ale ako je rok dlhý ich nestretnem.
hugo33
je to možné nájsť na servere  www.spoluziaci.sk
kde je možno nájsť pri zadaní miesta, v ktorom sídlila škola a ročníku ukončenia štúdia školu triedu v ktorej je možno nájsť spolužiakov
ches
@hugo 33, dakujem , skusala som to ale sa my to zda komplikovane.neviem ci sa niekdo ozve.