Rôzne

Ako na to?

dalibor111 - bez fotkydalibor111, 2. apríla 2012

Známa robievala koláč, kde sa urobilo riedšie cesto, možná sa i povarilo, nie som si istý, dve tretiny sa dali na plech, upiekli, a zbytkom sa koláč po upečení polial a bol strašne dobrý, neposlal by niekto recept na môj majlík? Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

afataga
viem co myslis, ja som ho raz piekla a bol hnusny, taky lepivy vodnaty, uz som ten rcp vyhodila, ale mozno som ja niekde urobila chybu, tusim sa volal 5minutovy kolac, pogoogli
korbacik
Kým som ešte nevedela piecť ako teraz, aj ja som ho často robievala. @afagata , nie je vodnatý, možno si odobrala na poliatie viac zmesi ako malo byť:-). Myslím si, že 2/3 zmesi je veľa, stačí tak 2 dcl a poliať len tak triezvo - tomu koláčiku, keď trochu postojí,to stačí. Vrch posypem bohato kokosom.
lenka36
salamun zakusok je nazov a je dobry ak mas presny recept