O Varecha.sk

Ako na kuchársku knihu?

lenka989 - fotkalenka989, 24. marca 2014

Dobrý deň, neviem, či je to takto možné, ale mohli by ste mi niekto, prosím, poradiť, ako používať kuchársku knihu na vareche ? Pozerala som si recepty a a pri niektorých som si dala uložiť do kuchárskej knihy a keď si ju otvorím, nič tam nemám. Čo robím zle? :-)
Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
Overujeme, v čom je chyba pri niektorých kuchárskych knihách.
megdesign
Nie. A uz pekne dlho /neviem ci nie odvtedy, co som sa registroval na varecha.sk/... Tiez som ziadal minuly rok o riesenie, avsak zatial neuspesne... Paradoxne, manzelke ide KK v pohode...
smejkad
ako technicky lava som na zaciatku vôbec nezaregistrovala KK, mam v PC zlozku, v ktorej mam ulozene linky na vsetky recepty, ktore ma zaujali, postupne pridavam a podla potreby kategorizujem
a ako sledujem, asi to nebol najhorsi tah
jedine sa tym padom nezapajam do hlasovania o vitaza receptu mesiaca
svoje ulozene recepy si vsak viem otvorit vzdy, ked som on line
ako sa vravi,vsetko zle je na nieco dobre :-)
mijaita
Vše je tady jen o slibech. Soukrome zpravy stale nefunguji, mne se vsechny ztratily, bylo predano Tomasovi. Takze to uz je nikdy neuvidim. Ze by trba ikona blikala, ze mat zpravu, to je take jen slib. Lepe napsat ze soukrome zpravy jsou v testovaci verzi. Vse je tu docasne jak sovetska vojska u nas. @lenka989 @megdesign @monzet nedelejte si iluze.
evanaaa
Musím si zaklepať, mne funguje stále, už od začiatku, len dúfam, že sa mi z nej nestrácajú recepty, lebo niekedy mám dojem, že som ich mala v niektorom priečinku viac, ale to si len môžem ja namýšľať ( nemám na mysli tie, ktoré autori vzali so sebou).
lenka989
Je škoda, že sa nedá kuchárska kniha využívať. Môžem si síce vytvoriť priečinok na mojom chrome, no takých priečinkov tam mám habadej a priamo tu na vareche by to bolo ideálne:-).
svedka
Ale pozor,niekedy sa Vam KK nemusi zobrazovat len kvoli tomu,ze si nevymazete medzipamat z prehliadaca-cache.Dokaze to narobit aj ine sarapaty,tak aspon raz tyzdenne treba-ja kazdy den :)