Rôzne

Advent - Vánoce a naše přání pro všechny.

klukodvody - fotkaklukodvody, 11. decembra 2016

Naši milí, většinou neznámí, ale nám velmi blízcí. Chceme Vám všem popřát krásný adventní čas plný pohody, lásky a zdraví.
Nebudu se tady rozepisovat o tom, jak vzpomínám na Vánoce mého dětství, kdy jsem měl radost i z knížky, ale doba jde rychle dopředu a všechno je trochu jinak, ale co chci napsat je, že si moc přejeme, aby Varecha běžela dál a dávala nám tolik radosti, poučení a nových nápadů jako dosud. Abychom se tu společně scházeli a měli jsme radost z nových vlastně i starých zapomenutých receptů, abychom buď hodnotili to, co se nám líbí a co ne, tak to nechme být bez oprav a poznámek. Někomu se to líbit může. Někoho urážet a napadat nemá smysl. Také bychom si přáli se s mnohými z Vás osobně setkat a popovídat. No myslím, že se zase nějak moc rozpovídávám a tak na závěr ještě jednou hodně zdraví, lásky, klidu a spoustu nových přidaných receptů Vám všem přejí Saša a Josef.
Na úplný závěr veliké poděkování redakci a všem lidičkám kteří nám všem tu naší Varechu připravují, upravují a dělají překlady a navíc jsou kdykoliv ochotní pomoci a to velmi rychle. Děkujeme.

@zareaguj


Diskusia k téme

haji
Požehnaný adventní čas! Požehnané Vánoce všemu a všem!
Chodím na Varechu s láskou a vírou v dobré lidi, ještě lepší recepty a něžnou náruč redakce. Nabírám tu plnými doušky inspiraci, pohodu, zkušenosti a hlavně poznávám různé, mně blízké přátele. A že jich tu za ten rok už mám plno, s některými se znám líp, s jinými vzdáleně. Děkuji Vareche a Varechárom za všechno, co spolu sdílíme!
sovka62
Milý @Klukodvody , krásne prianie, bodaj by sa splnilo každé slovíčko. Ďakujem. Aj vám pokojný advent a krásne Vianoce, hlavne aby ste si pod stromčekom našli plnú nošu zdravia-
redakcia
Srdečne ďakujeme za Vaše krásne slová. Rovnako aj my želáme Vám i všetkým našim priaznivcom pokojne prežitý adventný čas.
radost
...Buď požehnaný...
kto prichádzaš v mene Dobra,Lásky,Radosti...
z tvojich písmeniek človečina dýcha..pokora..prajnosť...žiadna pýcha..

Mier na nebi i v duši všetkým..
nadia56
prijemny adventny cas a pokojne sviatky vam zelam,
pridavam k tomu trosku hudby pre radost a pohodu ☺





1x motyka
arnilka
dakujem. krásny pokojný advent všetkým prajem :-)
kuchticka
Pridavam sa s zelanim pokoja a lasky - nielen na Vianoce, ale po cely buduci rok a .......... po vsetky casy.
Nech sme vsetci stastni, zdravi a mame sa radi bez hadok., nech mame mier v dusi a lasku v srdci pre vsetko tvorstvo na tejto planete Zem.
Uprimne zela vasa kuchticka.

maska10
Radostne vianoce,stastny Novy rok,bozie pozehnanie na kazdy krok.Ku praci zdravicka a na stol chlebicka,do srdca radosti,do duse milosti vsetkym varechacom aj celej redakcii zo srdca zela MASKA
rela
@klukodvody , tú krásnu človečinu čo s pani Saškou želáte všetkým želám aj Vám. Nech sa Vám vráti všetko to dobré čo dávate.
maska10
@Nadia56 (11.12.2016 20:57)

To je nieco nadherne. Mozem ta poprosit ci by si my to neposlala na moj mail.Ja si to neviem stihnut velmi pekne dakujem a zelam krasne sviatky.maria.skultety10@gmail.com
kukulienka71
Veľmi pekne napísané, od srdca, ako vždy, @klukodvody :-)
Ďakujem za prianie a pripájam sa s videom, ktoré teba a tvoju p. manželku, ako aj veľa iných prispievateľov vo vašom veku na Vareche, podľa mňa vystihuje. Je o tom, že nikdy nie je neskoro začať niečo nové, obohacujúce, čo nás posunie vpred, bližšie k tým, ktorých milujeme ale aj k úplne neznámym, ktorí sú či budú dôvodom našeho šťastia.
Patrí vám môj obdiv a hlboká úcta. Majte pokojné a krásne adventné obdobie!
 www.dobrenoviny.sk/c/87879/polska-vianocna-reklama-valcuje...
bubaya
Všetci už všetko povedali predo mnou, milý kluku, aj milí varecháči, tak ja len dodám.



kopretina
Moc děkuji všem za přáníčka a také já přeji pokoj všem lidem dobré vůle.
monty469
Pokojne a pozehnane sviatky prajem vsetkym . Nech zdravie, laska a radost vas sprevadza na kazdom kroku.
janger
Mily @klukodvody , Josef a Saska, krasne, mudre prianie, dakujem. Aj ja prajem vsetkym pokojaplne adventne obdobie. Pozdravujem.
kecemis
Zamiešajte vareškou svoje tajné priania,
pridajte pár orieškov očakávania,
zamiešaj znovu pre šťastie,
nech dobro a láska v našich srdciach narastie!
Prajeme prekrásne Vianoce.
1x aroooo
aroooo
Ďakujem za krásne prianie, ktoré som len teraz objavila. Aj ja by som chcela Vám dvom popriať hlavne pevné zdravie, pohodu a všetkým ostatným, čo sa tu motajú okolo Varechy ako aj varechy mnoho nápadov, veľa zdaru pri vymýšľaní receptov, rád pre nás všetkých čo sme tu.
1x lianka
klukodvody
Přátelé moji milí. Děkujeme všem za přání pro nás, ale i pro všechny ostatní a jsem rád, že jste se k nám s přáním přidali a snad se budeme ve zdraví scházet i příští rok a dá-li Pán Bůh, tak si příští rok zase popřejeme. Krásné pohodové svátky přejí Saša a Josef.