Rôzne

A je tu vykend

pito116 - fotkapito116, 13. januára 2012

najhoršie dva dni , lebo uz ani neviem co mam varit skoro je to stale
dookola.

@zareaguj


Diskusia k téme

alena45
@mata3636 , čo ho mýliš, je tam len jedno "í".
@pito , napíš, čo máš doma, alebo hoď do "chladničky" tu na Vareche a potom môžeme radiť, ak si z tých receptov nevyberieš. Či to je len filozofická otázka ?
jezibabka1
ja mám na "vykend" naplánovaný divinový guláš a rezne a samozrejme nesmie chýbať v nedeľu kuracia polievka s cestovinou a plninou :D
marcy
segedíňak s kašou,my máme radi :-) vývar s rezancami,kakaový piškot s orechovým krémom a horkou čukoladkou ku kávičke :)
dorisa
Ja by som si dala španielsky vtáčik s ryžou.
3sandra3
stále dokola to isté?... ja idem robiť bravč.panenku so sušenými slivkami a s červeným vínom. Skús aj Ty.
bejgi
ja asi upečiem francúzske zemiaky v trúbe, dlho sme nemali :)
evanaaa
@pito , ani pýtať sa nemusíš, stačí si prejsť tu pár "stránok" a nebudeš sa vedieť rozhodnúť. Ťažko radiť, keď nevieme, čo máte doma radi.
evusik
a ja by som si dala také školsko-družinárske jedlo: čevabčiči s horčicou a cibuľkou a varenými zemiakmi.... ale muž chce variť guláš s knedľou, tak asi bude po jeho, aj tak dobre lebo variť bude on :-)
bobarka
Nedal by si si s nami hlivový paprikáš s haluškami? Pozývam!
damisa
práve som dovarila segedín bude na zajtra a v nedeľu bude ryba
babidka
ak ta uz otravuju "bezne" jedla , tak skus jeden od @2010 alebo od @michsamant .....ak tuziz po "neokukanej" klasike , skus nieco od @palokuchki a myslim si , ze budes mat skor problem co si od nich vybrat :-)))))
2010
Uz su nachystane krabice budu vyzerat daako takto podobne , ide sa k moru...zase pekac .



hubata
A prečo robíš to čo sa ti nechce? Ak máš deti a musíš kvôli nim variť tak urob niečo do jedného hrnca z receptov na www.varecha.sk. A vyberte sa celá rodina niekde na výlet s mastným chlebom. Vrátite sa síce blatoví keďže nie je sneh, ale veď sa poumývate. A potom pojete aj klince.
45678
@pito116 asi si sa riadil podľa mojej susedy, ktorá ospravedlnila y v slove víkend tým, že tieto dni sú odvodené od významu "vykydnúť sa na gauč.." a teda preto "y" :-))
čo navariť poradili vyššie ...
havino
a ja sa na víkend teším, ako blázon a to doslova, na robotu, poupratujem, stomček odstrojím, výzdobu vianočnu spracem, zajtra navarím brokolicovú a halušky s kapustou, v nedelu, slepačiu polievku, u nas proste musi byť, segedin, viem, zase kapusta,ale moji znesu a tešia sa, kapusty je plny sud, už je januar, nech sa míňa a čínu, nech si da kto čo chce a pobalim chalanom
marianne69
Dcerka bude 4 tyzdne s nami doma,takze stara zostava.:-)Budeme varit hlavne to, co lubi, na sobotu bude zeleninova struhana polievka,opekane zemiaky,plnene Howardove huby a kooopec zeleninoveho salatu.A v nedelu slepacia polievka s rezancami a pecene kare s jablkami.Vykutrala som stary 30 rocny recept,ak budem mat cas,hodim aj na varechu.V mraziaku mi ostali este plnky z tvarohu,orechov a maku,budu strudle.:-)
alexdidi
U nás sa dnes varia pirohy na sladko plnené slivkami,ale i bryndzové a polievka z hokaido.Zajtra hlivová polievka a moravský vrabec,kyslá kapusta,knedlí + vanilková zmrzlina s lemon curd a ovocím.
ainy
my už máme rybaciu polievku a špagety, špenátový prívarok s údeným a zemiaky
hanach
ja výbornú polievočku zo suchého hrášku, kafriol ako mozoček a v nedeľu dobrú slepačiu polievočku a predsa šišky. pá
zvoncek
dnes bolo hubové rizoto, k tomu šalát rajčinovo-paprikový, zeleninová polievka a na zajtra mám už uvarený segedínský guláš(zdá sa mi, že je tu už 2x spomenutý) , k tomu bude žemľová knedľa, a kurací vývar so zeleninou a niťovkami