Rôzne

9 9 6 6

stefanm - fotkastefanm, 3. decembra 2012

50.000Eur !
To je výhra v relácií Recept na bohatstvo. A ako väčšina z vás vie , veľmi dobre si v nej počína pani Táňa - @cistinka , ktorá túto stránku už dlho obohacuje peknými nápadmi a receptami .
Od dnešného dňa (03.12.2012) môžete podporiť jej snahu o zisk víťazstva s receptom – Ovocná koža – až do 13.12.2012 a posielať svoj hlas SMS-kou na číslo 9966 . Cena za odoslanie jednej SMS v Slovenskej republike je 0,50,- EUR vrátane DPH . Z Česka SMS v tvare 9966 na číslo 906 02 10 . Cena za odoslanie jednej SMS v Českej republike je 10,- Kč.
Z Ameriky , Afriky , Austrálie , Ázie a ostatnej Európy môžete posielať telepatickými vlnami vašu pozitívnu energiu priamo mne a ja ju prenesiem na súťažiacu aby uspela .
Prikladám preto môj klip , ktorý som spracoval s jej dovolením , z jej fotografií produktu s ktorým sa o výhru snaží zabojovať .
Pani Táňa ide s kožou na trh . Držme jej palce .
Števo - Prešov





@zareaguj


Diskusia k téme

turistka
@ stefanm , nádherne si uviedol tento klip, držím palce @ Čistinke :-)
a posielam SMS
vierik
@ stefanm krásny klip si urobil pre @ Čistnku,zaslúži si ho.Lebo ide doslova s kožou na trh, za čo jej patrí veľký obdiv samozrejme aj výhra :-).Držím jej palce...♥
evusik
držím všetky palce a posielam esemesky.... Tánička to musí vyhrať :-)
michsamant
Posielam telepaticku energiu :) Skoda, ze nemozem smsku. Tanicke drzim palce.
arasidka
tuj tuj tuj, nech sa drží a vyhraje. Je mi ľúto, že to nemôžem pozerať, som u mamy, kde nám v tieto dni vypadli okrem STV všetky programy, vraj, prepáčte - nejaká porucha. A tak sa dozvedám o tomto len teraz a tu . Čistinka, teší ma to, že si taká úspešná . cmuk
lusinkab
...no tak ja tiez len taku slnecnu telepaticku energiu posielam :-) dufam,ze si ju dostal a s tymi energiami dobre nalozis :-) drzim prsteky a verim,ze to vyhra :-) potom nam tu daj aj oznam ako to vsetko dopadlo aby sme boli v obraze :-)
evaann
Aj ja len telepaticku energiu mozem poslat :) drzim palce !!!
babav
Drzim palce na zasluzenu vyhru !!!
rennatte
ochutnavka Ovocnej koze v Kauflande:

3.12. Malacky 10.00 - 14.00
3.12. Senica 16.00 - 19.00
4.12. Trnava 10.00 - 14.00
4.12. Hlohovec 15.00 - 17.00
zirafninka1
Nikdy take smsky neposielam, ale nasej Cistinke ich s radostou poslem viac :) Velmi prevelmi drzim palce.
babidka
Drziam palce aj ja a poslem tolko SMS , kolko budem moct :-)))
sracz
S poďakovaním @stefanm - ovi, posielam až do XII/13-2012 každý deň svoj hlas pre @cistinka SMS_kou na 9966 aj ja z Des Moines IOWA!
aroooo
poučné video, tá sms je prázdna, určite pošlem
lenka591
Hlasovať sa nemusí len cez SMS, ale ak som to správne pochopila, tak sa dá aj vyplnením tohto formulára na internete:  recept.joj.sk/receptnabohatstvo-finalisti/tatiana-pad...

Podmienky súťaže a pravidlá hlasovania sa mi nechcelo čítať, takže neviem naisto, či aj takéto internetové hlasy sa započítavajú, ale uškodiť hádam nemôžu;) Takto môže hlasovať kadekto, aj bez slovenského či českého mobilu. Tak šup do toho:)! Ja som už zahlasovala a držím palce, lebo by som si rada ovocnú kožu niekedy kúpila v obchode (hoci ešte radšej by som si ju sama pripravila...)
mimi4
Tiež držím palce a posielam SMS
sovka62
SMS-ky som poslala, formulár vyplnila a zajtra idem do Kauflandu, kde sa s Táničkou stretnem a ak sa bude dať, podporím ju aj tam.
O tom, že u nás bude Tánička práve zajtra som dala vedieť mnohým mojim priateľom, tak tam hádam nastane i tlačenica.
brituska
Dnes má Cistinka za sebou ťažký deň absolvuje prezentáciu OVOCNEJ KOŽE v kauflande v Malackách a Senici,napriek chorobe zajtra v Trnave a v Hlohovci prosím posielajte esemesky za ktoré vopred dakuje .
zdezda
Pozdrav, prosím, @sovka62 , cistinku aj odo mňa,že jej moooooc prajem víťazstvo a verím, že ho dosiahne. SMS posielam, aj formulár som napísala, aj zdielam na facebooku :-)
@stefanm aj @michsamant , vám dakujem za upozornenie na tuto skutocnost, lebo nemam momentalne JOJ-ku, tak som si to pozrela z archivu na PC
evanaaa
@stefanm , predbehol si ma, ale to nevadí, hlavné, že to tu je, ja som to zasa dala na FB tiež pre Varecháčky. Dnes som bola na prezentácii a ochutnávke Ovocnej kože a zaujímavé, ešte som sa ani nepredstavila a @cistinka ma hneď spoznala, čo sa mi páčilo od nej. Ovocnú maškrtku som ochutnala, bolo to dobré, osviežujúce a hlavne čistozdravé.
helica
Budem sa snažiť stoj, čo stoj dostaviť do Kauflandu a SMS-kami určite čistinku podporím. Patrí Ti @ čistinka naša úprimný obdiv a klobúk dolu!!!
používateľ nemá avatar
evk
evk
SMS odoslana . Drzim palce a dufam ze vyhra :-D
helca103
hlas som odoslala a verím,že ,,naša" @cistinka to vyhrá :-) škoda že tie ochutnávky sú tak ďaleko
2254_1348559633 - profilový obrázok
goe
goe
Držím palce a sms odišla.
palokuchki
@stefanm , ten klip je vynikajuci. Krasne sa hodi k nasej @cistinke. Na mna Tanicka milo zaposobila ked odmietla dat svojmu vyrobku nepodareny anglicko-slovensky nazov PJUR. Zo srdca jej zelam aby vyhrala. Dneska som skusala poslat hlas, ale mi to nepreslo. Potom som si precitala v podmienkach, ze hlasujuci musia mat trvale bydlisko v Cechach, na Slovensku alebo v EU.
samanka
zahlasované.....Táničku som videla, hoci túto reláciu nepozerám, veľmi jej držím palce, aby sa jej mohol splniť jej sen...
duschko
Tiez sa pripajam ku velkej skupine varechaciek a varechacov a poslem svoj hlas cistinke. TV relaciu som nesledoval, ale vsetko sa da napravit. Vdaka za upozornenie. Drzim paste a verim v co najlepsie umiestnenie s ovocnou kozou.
hannah22
Števo dakujem za info, SMS poslaná,držím palčeky čistinka..... :))
jody
Zahlasované a palce ma už bolia... Už len napísať poviedku s názvom Ako šla čistinka s kožou na trh... :D
jerica
@stefanm si super,taká aká je naša @cistinka šikulka , ísť s kožou na trh, pri konkurencii (na ňu nemajú) je poriadna odvaha,to prežívanie ma tiež poriadne zobralo.Moja rodina komplet posiela,dokonca aj naši vyhodňare sa pripájajú,nehovorím o kamarátoch . Verím,a jej to zo srdca prajem,že to vyhrááá!!
njdevil
Pripaja sa aj zdevastovane New Jersey, formular poslany!!!
cistinka
Chcem sa vám všetkým veľmi pekne poďakovať za podporu. Každý váš hlas si nesmierne vážim, lebo v tejto fázi súťaže už ja nič neovplyvním, ani porota...len vy a vaše hlasy. Ešte raz ďakujem.