Varenie

20102010

verka1 - fotkaverka1, 20. októbra 2010

Tak ma napadlo, že dnes má meniny svojho niku kuchár 2010. Prajem veľa kulinárskych zážitkov, ktorých bude autorom. A ďakujem za príspevky ku kuchyniam, spotrebičom a problémom zo sveta varenia. Zachovaj si tieto dobrozvyky. Zdravím.

@zareaguj


Diskusia k téme

janazjarku
Skvelý postreh :-) dnes máme podľa numerológie v dátume 4 x 1 a 4 x 2, lebo 0 posilňuje číslo za ktorým sa nachádza. Číslo jedna znamená komunikatívnosť a číslo 2 intuíciu takže dnes budeme ukecané viac ako inokedy /kto to so mnou vydrží?/ ale bude podporená intuícia a preto som sa práve rozhodla idem podat LOTO :-D potom zavolám do Tiposu a ukeciam ich , že moja intuícia napovedá, že dnes vyhrám tak nak mi to nepokazia :-D
ernest
tak podla numerologie to s lotom skúsim aj ja :))))))))))))
frezia68
Pridávam sa k @verka1 so všetkými želaniami aj s poďakovaním,lebo recepty,aj príspevky,diskusie so všetkými prílohami..........sú oživením Varechy,aj poučné. Teda NA ZDRAVIE !
marianne69
Aj ja sa pripajam,zelam hlavne vela zdravia,to je najdolezitejsie a potom este vela osobnych i kulinarskych uspechov.A vdaka za tip o klobase....a mnoho uzitocnych rad a link....
sjuz
janazjarku - tak presne na tvoj príspevok by som ti poslala jedno skvele video :)
jezibabka1
tak toto by ma nenapadlo:) ešte, že máme Teba @verka1 :) Pripájam sa ku gratulantom a prajem @2010 mnoho ďalších kulinárskych úspechov a experimentov:) NA ZDRAVIE!
2010
verka1 , frezia 68,marianne 69,jezibabka 1, pozeram co je to tu vy ste ma uplne zaskocili ,dakujem velmi pekne za gratulacie, naozaj dnes je to velmi zvlastny datum.Pre mna je to skor relax a unik od moj stresovej roboty a moja zena okrem roboty na stare kolena konci postgradual tento rok, tak dakdo musi varit.Tak tie experimenty sa vacsinou skonzumuju bez frflania.Tak by som mal asi pridat daaky experiment do chladneho pocasia.
Dakujem este raz

babidka
naozaj ! gratulujem aj ja mily 20102010 :-) rozmyslala som , ci sa @vierka pomylila a nahadzala tam tvoj nick 2x...:-) ja som pri uplne zabudla na kalendar . Tak ze dnes mas priezvikoviny -menonarodeniny:-) Tak ti prajem , aby si ako kuchar mal stale iba vdacnych stravnikov ktori dokazu ocenit tvoju kreativitu a pracovitost . Ako varechacovi - aby sa rady tvojich fanusikov rozsirovali a nam prajem este dlhy rad zaujimavych receptov , diskusii a zazitkov od teba :-))
babi
Pripájam sa ku gratuláciam, všetko naj,naj a nech sa ti aj naďalej tak dobre darí v kuchyni, tvoje recepty sú zaujímavé ,niektoré plné exotiky.
kuchticka
Tak vy ste vsetci o den starsi, lebo ja mam az dnes 2010, a tak som neskoro, abych zablahozelala to 20102010. On ma uz este starsi datum ak sa nemylim - kdeze si 2010? Ale i tak ti prajem vsetko to naj naj, aby sa ti darilo v praci i doma.