Muži

alex37 - fotkaalex37, 27. septembra 2013



...meškala som a tak som povedala manželovi

nech očistí polovicu zemiakov a dá ich variť

a že ja to dokončím, keď prídem domov.

Keď som prišla domov toto som našla....

nie je to môj zážitok, ale musela som sa s ním podeliť lebo sami to
zdalo neskutočne vtipné a uveriteľné :)))
Želám všetkým pekný víkend.



@zareaguj


Diskusia k článku

alex37
k tomuto ma byt obrazok, ako ho tam vložím???
alex37
dostala som ho emailom a neviem to vlozit. Nemohla by som to preposlat Vam??
berusa
Tak takto som sa už s chuti nezasmiala , bomba 8)
alex37
anooooo, presne toto to je, ďakujééééééém:))))))))
irenaw
veď pomohol, mala ošúpané za polovičný čas ;-)))
mariamka
ponal to doslova :)), ako moj syn minule, poslala som ho do obchodu, medzi inym mal na papieriku napisane "mrkva" - doniesol 2 slovom DVE mrkvy, ze ved som nenapisala kolko :))
niet za co @alex 37 :))
irenaw
@mariamka predpokladám, že to prebiehalo nejak takto: "mrkva... hmmm, koľko to asi má byť? jedna je málo, vezmem dve." problém vyriešený, nasleduje spokojný úsmev :-)))
amelie
@alex , to je nádhera dotiahnutá ad absurdum:-) už dávno som sa tak nezasmiala:-)
alex37
preto som to zavesila, lebo som tušila, že Vás rozveselím :-) /ešte dobre že @mariamka pridala tu foto, inak by to bolo o ničom, ešte raz diky/
kuchticka
Kebych ja dala rovnaky pokyn mojmu manzelovi dopadlo by to rovnako ako na tom obrazku.
stefanm
...dovolil som si preložiť text aby ste všetky ženy rozumeli a nepísali také posmešné komentáre !!!


radost
@stefanm
tysi to zas podľa svojho gusta..!!!:-))))
bo to nebolo tak...ty si teda riadny fták!!! myslím ftáčik...:-)
hannah22
tečú mi slzy od smiechu.... ftáčik preklad za 5*..... gordonko tiež.... xixixi.. :))
arasidka
Nedá mi to nespomenúť, len čo sme sa vzali a začali po pár rokoch budovať svoju prvú domácnosť, vylepšovali sme v nej čo sa dalo, a nejednu aj mužskú prácu som dokázala hravo zvládnuť - okrem vŕtania do panelu. Už som to raz spomínala, že keď som dlho nedokázala toho môjho prinútiť , aby zohnal vŕtačku do panelu, lebo už by som si rada aj obrázky nejaké zavesila, vzala som kladivo a majzlík a pome - buch buch buch, / ešte som si to mohla dovoliť, lebo v dome sme bývali iba dve rodiny - ako prvé/, majzlík som zlomila, rýlchlo som bola kúpiť druhý a he he - za hodinku som mala vysekanú dieru, do ktorej som vložila kúsok drievka a nabila som klinček a obrázok už visel. Keď sobášený prišiel domov, počul z ulice buchot - he he - tĺkla som druhú dierku. Otvoril dvere, v nemom úžase sa aj zabudol vyzuť, pozeral na mňa prísnym zrakom a mentorským hlasom riekol:" To čo robíš, dzifča moje... já sa na to nemóžem any kukat ..." A to bol ten moment, keď som do 24 hodín mala doma HILTKU a dier koľko som chcela. A tak som vždy dosiahla rýchlu realizáciu všetkého, čo už dlho "nebolo možné pre nedostatok času vykonať". Píšem to preto, lebo som mala kolegyňku, inak zlatá baba, dobrý manželský život a tá práve naopak, vytýkala mi, prečo také veci robím, že ona z opatrnosti nerobí nič také , lebo "len raz to starému ukážem, že to viem, viac sa toho nechytí a budem to musieť robiť sama", a verabože, u nich zaváral jedine on.
Hm, ale nie každá ženská "má také šťastie na chlapa", že?
marianne
@arasidka pripomenula si. Aj ja som tiez tak bojovej nalade tlkla kliniec do steny,reku poradim si aj sama,to by bolo,aby som jeden obraz nezavesila,budem sa furt prosit a potom som pozerala susedovi do obyvacky.Vyvalila som kus panelotehly.Ale sak sa zamurovalo.
rea1
@arasidka moja, mala veru tá tvoja kolegyňa pravdu. ja som človek praktický a prudko technicky zameraný, daj mi do ruky francúzsky kľúč a poradím si, daj mi do ruky štrikovacie ihlice a ja si úspešne vypichnem oko. tak keď som niečo v domácnosti chcela spraviť a manžel (obaja) sa k tomu mal ako lačný k ..., ani nenapíšem, lebo ma zas ohovoria, že kvôli vulgárnosti museli môj príspevok upravovať ... spravila som sama. a to bola zásadná a najväčšia manželská chyba, lebo akonáhle manžel (ktorýkoľvek) videl, čo viem spraviť, okamžite mu odpadli ruky a ja som si nakoniec robila aj také delikatesy ako napr. rozvod elektriny pri prerábke kúpeľne. šijem, varím, žehlím, periem, či sa na to nevy...? a ešte aj obkladám, vŕtam, inštalatérujem, údržbárujem - keby som si vedela sama spraviť decko, muži ako takí a manželia zvlášť by boli iba nepotrebné elementy v mojom živote. :-))
hannah22
joooj..... smejem sa, ale máte pravdu dievčatá... :))
matata1
@alex37 smejem sa hlasno - hlasito (som v práci) a všetci si myslia, že mi už tej roboty asi šibe! Nemusia vedieť, že pracujem na Vareche. Pssst, tak to nepovedzte nikomu.
rela
Moj manzel nevari, ale rad nakupuje. Tak som ho dnes poslala kupit kura, ze zajtra uvarim kura na stave. Este povedal, ze chce k nemu halusky.
Po navrate z obchodu mi oznamil, ze "normalne kura nemali, tak kupil take co ma v sebe rozne ingrediencie." Neveriacky som pozerala na manzela potom na kura. To kura bolo totiz ugrilovane! No co uz...:-)
tiginko
môj muž je veľmi šikovný, okrem kuchyne. Tam je absolútny laik a v kuchyni sa zdržuje len keď konzumuje, povzbudzuje ma pri varení, alebo niečo opravuje. O jeho kuchárskom "umení" vypovedá aj príhoda z našich začiatkov: keď sme chodili do roboty, mali sme zaužívané, že ráno som uvarila čaj a pripravila raňajky. Potom prišla materská dovolenka, nočné vstávanie k bábätku, ale ja som zo zvyku vždy ráno vstávala a raňajkami vyprevadila manžela do roboty. Až mi raz povedal, aby som sa neunúvala s raňajkami, nech si ráno s malou pospím, že on sa obslúži aj sám. Tak ja starostlivá, nech sa nemusí ráno zdržiavať, na sporák som dala čajník s vodou, k prázdnej šálke položila porciovaný čaj, a ostatné inštrumenty. Hovorím mu: ráno keď vstaneš, hneď si podpáľ pod čajníkom, keď pôjdeš z kúpeľne, zaleješ čaj a než sa oblečieš, bude akurát. Ráno som predsa len vyliezla z postele, práve keď raňajkoval. Keď začal frflať, že čo to je za čaj, tak som zistila, že čajové vrecúško nevybalil z priesvitného celofánového obalu a tak ho zalial. A keď som sa začala nekontrolovane smiať, tak povedal, že na vine som jednoznačne ja, lebo som mu dala nekompletné inštrukcie, že odkiaľ on má vedieť, že treba dať ešte niečo dole :-) A to má vysokú školu! Doteraz je kuchynským analfabetom, a touto príhodou veľmi rada odpovedám v spoločnosti na otázku, či môj manžel varí a pomáha v kuchyni. Nevadí, inak je takmer dokonalý! :-)
irenaw
manželka sa sťažuje: "nič doma neopravíš, tak na čo ťa vlastne mám?" manžel odpovedá: "na to potrebuješ sprostého a silného, mňa máš na ozdobu." ;-)
njdevil
ja mam doma vyuceneho kuchara, ale vari, iba ked sa mu zachce, alebo ked ja vyhlasim pohotovostny strajk...ale inac mi pozavara vsetko co sa len da, narobi a vyudi domace klobasky, sunky...ale, zas to ale, nedaj Boze ho poslat na nakup...pred par tyzdnami som ho vypravila aj s nakupnym listkom na ktorom bolo napisanych IBA 7 veci do supermarketu...presla hodina, dve, ale ked uz dotahovalo na tu tretiu, tak som mu v obave, ci je v poriadku zavolala na mobil...kde si do certa rohateho!!! ( priznam sa pouzila som ine slova, nech si kazdy domysli po svojom...)..a on vraj, uz som na ceste domov...a naozaj, po 15 min. sa objavil pred domom a ked otvorill kufor na aute, skoro som padla na zadok...miesto IBA 7 veci z nakupneho listka som na pokladnicnom listku naratala IBA 27!!!...pred tych mojich IBA 7 veci som si musela zajst osobne sama...vraj na nich zabudol...ale, ze vraj sa nam to vsetko , co nakupil skor, ci neskor zijde..
marianne
@njdevil tak nejako podobne:-)) ked idem do obchodu ja,mam jasny ciel,na debilnicku napisene,co potrebujem-,7 veci,donesiem 7veci. Idem,vlozim do kosika a upalujem k pokladni.Ten moj sice donesie tych 7 veci,ale okrem toho aj 27 inych veci.... ved sa nam to prida:-) Hovori sa,ze zeny sa radi flakaju po obchodoch,u nas je to presne naopak:-)
irenaw
môj polovičko nemá rád nákupy OKREM nákupov potravín :-D
amelie
ja toho svojho po potraviny radšej vôbec neposielam, iba výnimočne, keď mi pri varení práve chýba nejaká maličkosť, a potom sa stane PRESNE to, čo opísala @njdevil :-)
marianne
:-DDD ale kto tie zeny ucil soferovat? :-))) na 80% to bol chlap,stresovatel,ktory zjape ooo ano,baba za volantom....:-))
marianne
toto video,ked som videla prvy krat,som bola v kolenach...



amelie
tak vidíš, @2010 , ako je to dobre zariadené:-) inak by bol život nudný:-)
alex37
@stefanm , tvoje príspevky ma vždy pobavia a ani tentokrát si nesklamal
@rela , s tým kuraťom to bolo super, xixi
@matata1 , pozor, aby ťa nevyhodili kvôli tejto vareche :-), ale predpokldaám, že v banke asi nepracuješ, :-)
@arasidka , rea1, tiginko, njdevil, marianne skvele ste ma pobavili...pozdravujem :-)



 



TOPlist