kefír...dala som tam toho o trošku viac ako bolo v
recepte...koezistenciu malo presne takú ako malo mať...tak som tam
nič nepridávala...dala som piecť...piekli sa pol hodinu a už boli krásne
narastené tak som ich vybrala ...keď som prvý ešte horúci
rozkorojila zdal sa mi surový ale nebol....tak som to nechala tak a
ponáhľala sa dokončiť prípravu oslavy narodenín...lenže za pár
minút tie muffiny ,,spadli,, ...úplne sa mi na nich spravila
priehlbina....a nechápem prečo...ale aj tak boli výborne...neviete
prečo sa mi to mohlo stat?
2.upečené-horúce koláčiky nedať chladiť-teda nechať ich vychladnúť pomaly v izbovej teplote-nie napr.pri otvorenom okne..alebo na balkon
3.kefír nič nepokazí-len prospeje..
takže neviem v čom bola chyba...hlavne že boli chutnojedlé...:-)