Milí varecháči a varecháčky

izabella929 - fotkaizabella929, 22. decembra 2011
Chcem sa Vám všetkým touto cestou poďakovať za to, že ste ma
medzi seba prijali.Som tu iba krátko a je mi ľúto, že tu vznikli
nezrovnalosti v súvislosti so mnou a mojimi receptami..napriek
všetkému a všetkým sa usilujem získať si Vašu dôveru a hlavne ju
nesklamať.Veľmi pekne ďakujem aj tímu Varechy, že po mojom
príchode som začala valiť moje recepty a trošku som im
komplikovala prácu.Verím však, že si všetci spoločne nájdeme k sebe
cestu a budeme mať z našej priateľskej spolupráce iba radosť.
Všetkým Vám v mene seba prajem požehnané, láskyplné a pokojné
Vianočné sviatky.V novom roku veľa zdravia všetkým, preto že je to
najväčšie bohatstvo, bez ktorého by sme tu neboli.Nech sa Vám
všetkým darí uskutočniť Vaše želania v živote v láske, šťastí a
porozumení. Izabela...
@zareaguj


Diskusia k článku

rela
@Izabella929 , Tvoje recepty sa mi páčia, pretože sú väčšinou jednoduché a mnohé z nich si mi pripomenula. Nedaj sa odradiť niektorými negatívnymi postojmi, koľko ľudí toľko názorov. Taktiež Ti želám pokojné prežitie vianočných sviatkov a v Novom roku veľa zdravia a nových dobrých kuchárskych nápadov.
izabella929
rela, díky za komentárik.-)) prajem Ti nádherné prežitie Vianočných sviatkov v kruhu svojich najmilejších.-))
sovka62
Veľmi pekné prianie, srdečne ďakujem. A z nezrovnalostí si nerob nič, veď už si zapadla a o takto rok si na ne ani nespomenieš.
izabella929
sovka62díky za komentárik a dôveru.-)) Prajem Tebe aj Tvojej rodinke požehnané Vianočné sviatky.-)))
mata3636
aj ja ti prajem pekné a pohodové sviatky a v novom roku všetko dobré, hlavne zdravie nech nám všetkým slúži, ako si aj ty spomenula
bejgi
Prajem Ti všetko, čo radosť vzbudí.
@Izabella929 , prajem Ti veľa lásky, to preto, že spája ľudí.
Nech sa Ti na stromčeku všetko šťastie sveta ligoce,
prajem Ti krásne a požehnané Vianoce.
matata1
@izabella929 ja sa veľmi teším na tvoje receptíky, pripomínajú mi našu kuchyňu a moje detstvo. Kuvici sa nájdu všade, ale je ich menej, ako tých dobrých ľudí, a tých je tu dosť. Prajem ti radosť zo života, zdravíčko, šťastíčko a lásku.
izabella929
bejgi...ďakujem veľmi pekne.-))Aj Tebe želám nádherné požehnané Vianoce plné pokoja a lásky.-))
izabella929
matata1..veľmi pekne ti ďakujem za povzbudenie a za dôveru.-)Maj nádherné Vianoce plné lásky a pokoja v kruhu svojich najmilejších.-)
evanaaa
@izabella929 , tvoje slová hrejú, aj teba krásne sviatky prežité s rodinou v pokoji, aj elánu do Nového roku a s ešte veľa dobrými nápadmi nad hrncami s varfeškou v ruke. Vďaka aj za tvoje pekné recepty a z neprajníkov si hlavu nerob, veď tých dobrých je tu viacej, nech ťa aspoň to teší. A ja sa teším, že aj ďalší rok spolu tu prežijeme.
violetacamorova
Si veľmi usilovná žienka, keď si tu za taký krátky čas pridala toľko receptov, prajem aj tebe príjemné, pokojné sviatky v kruhu rodiny a v novom roku kopec zdravia, lásky, toho, čo si najviac praješ a samozrejme veľa chutných receptov a okolo teba kopec spokojných stravníkov :)
dorisa
Aj ja sa pripájam s prianím všetkého dobrého, tvoje recepty sú také, ako z mojej kuchyne a rada si ich pozriem a inšpirujem sa. Z neprajníkov si nič nerob, sú tu takí, aj ja som ich pocítila. Nič si z nich nerobme a nevšímajme si:) Prajem všetko dobré a som rada, že si tu a prajem vela dobrých receptov a v kruhu rodiny sviatočnú pohodu.
izabella929
evanaaa, veľmi pekne ďakujem za Tvoje povzbudivé a uznanlivé slová.-) potešila si ma veľmi.-) Prajem Tebe aj Tvojej rodinke požehnané Vianočné sviatky...)
izabella929
voiletacamorova...veľmi pekne ďakujem za tvoje krásne a úprimné slová..teším sa, že ste všetci moji priaznivci a našli sme cestu k sebe cez recepty.-)Prajem Tebe aj Tvojej rodinke nádherné láskyplné požehnané Vianočné sviatky.-)
izabella929
dorisa..Veľmi pekne ďakujem aj Tebe za nádherné slová, teší ma, že sa návzájom podporujeme krásnymi receptami. Teší ma, že som priniesla do Vašich dušičiek nový vietor, aj keď v starom kabáte..všetko známe recepty, ale trošku inak, ako ich poznáme.-))Vážim si Tvoje slová a Prejem Tebe aj Tvojej rodinke, nádherné Vianočné sviatky plné pohody a lásky.-))
marianne69
A ja Ti zelam Izabella zelam radostne vianocne sviatky prezite v zdravi,pohode a spokojnosti a v novom roku vela zdravia,ktore urcite potrebuje kazdy clovek,no zvlast aj ty,aby si mohla zo svojej zahrady,ktora potrebuje kopec prace a starostlivosti,aby si mohla vycarovat chutne recepty.Preto ho rada vinsujem kazdemu.
45678
@izabella..hlavu hore ! .. čo Ťa nezabije, to Ťa posilní :-))) moja skúsenosť je taká:" ak Ťa niekto nevie predčiť, snaží sa Ťa ponížiť" a to Ťa môže iba posúvať ďalej, rozpory a nešváry obyčajne vyvolávajú menej schopní a závistliví ľudia, na takých predsa nebudeš stavať Tvoje sebavedomie :-)))
Príjemné prežitie blížiacich sa sviatočných dní, a nielen ich.....Ti želám.
izabella929
marianne69..) díky za blahoželanie.-)) Želám Teba aj Tvojej rodinke prekrásne prežitie Vianočných sviatkov v láske, šťastí a v pohodičke.-)Izka
izabella929
45678 díky za povzbudivé slová a tak aj aj pripájaš vo všetkom máš úplnú pravdu.) Želám Tebe aj Tvojej rodinke prekásne Vianočné sviatky v pohode, láske a spokojnosti.-)))
sneica
@izabella929 zelam Tebe a Tvojej rodinke krasne Vianoce...tesim sa na dalsie Tvoje recepty ktore mozu spestrit moju "kuchynu"...


ola111
@izabella929 ,tvoje receptíky máš skvelé,len pokračuj,prajem ti krásne
Vianoce plné šťastia,radosti a pokoja.
janger
@izabella929 , ja som si veru ani ziadne nezrovnalosti nevsimla....Ale nic si z toho nerob, ved to tak byva aj v najlepsich rodinach...Vitaj medzi nami. Prajem ti krasne Vianoce a vsetko len to najlepsie :-).
izabella929
ola111 díky za krásne slová, ktoré mi dávajú silu ísť ďalej a nesklamať Vašu dôveru.-))Želám Vám prekrásne Vianoce plné lásky a pokoja.-))
izabella929
janger...díky za povzbudové úprimné slová.-))Prajem Tebe a Tvojej rodinke prekrásne Vianoce v pohode a láske.-))
izabella929
Elisticka....moje zlatíčko, ďakujem ti veľmi pekne a prajem aj tebe nádherné Vianoce...)))))
hubata
Veru @izabella929 mne sa tiež tvoje recepty páčia, sú z tvojej záhrady, z domácich surovín, prirodzené. Aj ja ti želám príjemný zbytok vianočných sviatkov, a všetko dobré v novom roku 2012.
bugrislansky
I já Ti ,i když trochu opožděně,přeju krásné Vánoce v kruhu Tvých blízkých,mnoho zdraví,spokojenosti a hodně hezkých chvil s Varechou v roce 2012.
izabella929
bugrislansky...díky moc.-)) raději pozdě, nežli vúbec.-)))se těsím, že patříš taky k mojim příznivcum...Přeji taky krásní prežití Vánoc s tema, ktoré opravdu miluješ.-))
izabella929
hubata...ty si moje slniečko.-)Tiež ti prajem, nech máš krásny zbytok Vianoc a nech máš okolo seba tých, ktorých miluješ.-)))



 



TOPlist