Hippsteri :)

marcel83 - fotkamarcel83, 9. decembra 2014
"Najväčší jed na svete. Nie rá topucha v Brazílii, čo keď ju olízneš, zdochneš, alebo tá ryba japonská.... nie ko*ot! Biely cukor najväčší jed!

Keď chceš zomrieť, daj si biely chleba a posyp si bielym cukrom!"

"Paleodieta - Chcú žiť ako pračlovek. Tak keď chceš žit ko*ot ako pračlovek, tak vyj*b ten iPhone von oknom a posielaj statusy na Facebook dymovými signálmi!"

Odpadol som :D
@zareaguj


Diskusia k článku

k599
A to si prosím Ťa pekne kde k tomuto došiel????
k599
Už som skoro zomrel, len keď som si predstavil, že sa bozkávam s ropuchou...
rulik
šak počkám, možno niektoré nasledujúce komenty mi to ozrejmia!
marcel83
Škoda, ja že niekto pozná Stand-up comedy :/
Čo už...
k599
Netvrdím, že to nie je sranda, len si neviem predstaviť, ako lížem ropuchu, hoci, kto vie, čo ak je to nejaká zakliata princezná. Asi by som ju aj lízol, len to by som musel mať poriadne líznute.
marcel83
Tuto to bolo skôr myslené, ako paródia na vyjadrenia "Biely cukor je jed" a pod. ;)
k599
Ja to chápem, len neviem, či Ty chápeš mňa ;-)))
marcel83
@k599 jasne ze hej. Len som to nechcel rozmazavat, ako roboticky vysavac psie hov*enko po podlahe ;))
k599
Tak teraz fakt neviem, kto si, lebo mám dojem, že si ma špehoval dnes ráno, keď som vysával a dezinfikoval moju izbu po spúšti, ktorú mi tu dokázal urobiť môj pes za to, že som ho nechcel nechať na dvore, lebo sa mi zdalo chladno. Nechápem, ako niekto dokáže urobiť taký bordel za 2 hodiny. A tá kuchyňa, tu som aj fotil, ak sa podarí, priložím foto.
leomax
@evanaaa , zatiaľ to nie je možné, čakám na dcéru, ktorá má v tomto školí, ale ak dáš Tvoje tel. číslo do TS, rád Ti to pošlem, to viem. Ale to by som asi chcel veľa, že?
leomax
Mne to poslal @k599 ako sms, a stojí to fakt za to. Taký bordeľ som u neho ešte nevidel. S jeho dovolením, môžem to podať ďalej.
k599
Keby si teraz nesedel vedľa mňa nejakých 5 metrov a som sa Ťa nebál, lebo máš o 10kg. viac ako ja, tak Ti jednu pridr..m. Ale prosím, ak chceš, ukáž ten bordel.
rea1
chlapci, nebuďte súkromníci a navaľte tú fotku! aj ja som mala psa, teraz mám kocúra a viem, čo dokáže spraviť zver, keď ti chce ukázať, kto je vlastne pánom v dome. tak šupito-presto! :-)) jana
leomax
@rea1 , janka vynasnážim sa, akonáhle moja IT- čkárka mi dá školenie. Ale, obávam sa, že to tak skoro nehrozí:-(
ampara
Temné kecy milujem,pre mňa je top Fučo. Ale aj Slávik ma prekvapil, škoda ,že je tam nejaké "pripečené" publikum.
bubaya
Haha, paleodieta, už vidím tie háje olivovníkov pod Kráľovou hoľou.
- Minule stará doniesla niečo že Actimlel či ako, no to už budeme jogurt chľastať z ampuliek? Vraj je tam 1 500 000 nejakých baktérií. Daj si kebab na stanici, máš ich tam aj 5 miliónov, trúba.



 



TOPlist