A ideme piecť moriaka...

vatiky - bez fotkyvatiky, 22. decembra 2014
Hľadala som hľadala a aj našla...uvidím, čo z toho bude...tak aj my budeme piecť moriaka. A to prvýkrát, tak vám napíšem ako to dopadlo, zajtra idem všetko nakúpiť a potom hurá na pečenie...
@zareaguj


Diskusia k článku

kuchticka
@vatiky , budem zvedava ako to dopadlo. My pecieme morku kazdy rok na Vdakuvzanie a uz som I mudrejsia ako toho velkeho vtaka upiect aby nebolo maso vysusene a vsetkym nam chutil.
Prajem sikovnost a dobry odhad ako na to. Tak nech vam chute!!!
Rovnako prajem kludne a pohodove sviatky vianocne.
rulik
neviem aký máš pekáč, ale snaž sa čo najdlhšie to mať zakryté,aby to veľmi nevyschlo, pri takom dlhom pečení sa Ti kôrčička urobí aj pod deklom alebo alobalom

tricia
Moj bol fajny a stavnaty - piekol sa zakryty cele 4 hodky +20min odkryty. Mal krasnu farbu.
hubata
Celá morka nám bola vždy veľká tak som kupovala len polovičku. Moja dcéra má foto kde s odporom pozerá na obrovské morčacie stehno a rozmýšľa či ho bude musieť zjesť ....
vatiky
Podaril sa a fajne chutil, len doporučujem dlhšie marinovať...



 



TOPlist