Malé, jemné, rôznorodé. Vynikajúce chuťovky a dezerty. Studené aj teplé. Kniha Predjedlá a zákusky ponúka dokonalý začiatok a sladké finále. Takmer 100 receptov na vynikajúce šaláty, krémové polievky, pikantné chuťovky a dipy. Po studených a teplých predjedlách, ktoré pohladia telo i dušu, nasledujú recepty pre labužníkov. Nektarinky s kozím syrom a pistáciami. Podnapité broskyne. Škandinávske syrové loptičky. Už len pri názvoch sa vám budú zbiehať slinky. V knižke navyše nechýbajú ani rady, ako pekne upraviť bufetový stôl, najlepšie prísady na predjedlá i zákusky či tekutí sprievodcovia. Jednoducho, tipy a triky za málo peňazí.
Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže
Diskusia k článku