Recepty, kde je ProEspuma
Affogato s kávovou penou
Granita: Simple sirup (cukor a voda
v pomere 1:1 – 13 g cukru a 13 g vody) rozmiešame
a...
Jahodový cheesecake s „aero“ čokoládkou
Nad parou rozpustíme čokoládu, želatínu
necháme napučať v ľadovej vode. Zmiešame
crème fresh s vanilkou v kastróle...

Affogato s kávovou penou
Granita: Simple sirup (cukor a voda v pomere 1:1 – 13 g cukru a 13 g vody) rozmiešame a...

Jahodový cheesecake s „aero“ čokoládkou
Nad parou rozpustíme čokoládu, želatínu necháme napučať v ľadovej vode. Zmiešame crème fresh s vanilkou v kastróle...
Suroviny
Mäso
Zelenina+ strukoviny
Ovocie
Mliečne +syry
Cestoviny +prílohy
Ryby
Huby
Orechy+ semienka
Bylinky+ koreniny
Sladkosti+ pochutiny
Tekutiny
Oleje