Na jar,ked je najviac roboty v záhrade,rada mám v chladničke naložené mäsko,lebo rýchlo uvarím obed .
Postup
-
1
Karé pokrájam na slížiky,veľkú cibuľu nastrúham,prísady na marinádu zmiešam,pridám mäso,pomiešam,odložím do chladničky v uzavretej nádobe,nechám odležať aspoň 3 hodiny - vydrží aj týždeň -
- 2
Na rozohriatom oleji robím malé placky.Podávam s hranolkami,zemiakmi s petržlenovou vňaťkou a s kečupom alebo Sweet chilli sauce.
- 3
Ešte chcem podotknúť,že mäso môže byť aj napr. kuracie,aj to je faj.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ja sa už nepamätám odkiaľ mám tento recept,no ako vravíš,sú to už roky,čo ho používam