« Naspäť na tento recept

Zubáč s chorizo-rajčinovou marmeládou verzia na vytlačenie



Autor receptu: redakcia


Postup receptu

Marmeláda: Chorizo, sušené rajčiny a cibuľu nakrájame na rovnaké drobné kocky. Na oleji postupne restujeme cibuľu do sklovita, pridáme chorizo, restujeme ďalej do chrumkava. Pridáme sušené rajčiny, rajčinovú šťavu, želírovací cukor a pochutiny. Necháme 5 – 10 minút povariť a odstavíme.

Zubáč: Filety očistíme, odstránime zvyšky kostí a plutiev a ostrým nožom narežeme kožu. Filety ochutíme soľou a korením, pomúčime a pečieme na oleji do chrumkava.

Servírovanie: Na stred taniera naložíme horúcu rajčinovú marmeládu a navrch položíme zubáča.

Suroviny




4
porcie
60
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist