Foto: izabella929
Či je červený, alebo žltý na chuti to vôbec nemení..nerobila som ešte zo žltých rajčín, lebo minulý rok všetko pošlo za jednu noc..tento rok Zobraziť celý popisČi je červený, alebo žltý na chuti to vôbec nemení..nerobila som ešte zo žltých rajčín, lebo minulý rok všetko pošlo za jednu noc..tento rok máme dostatok rajčín, tak som vyskúšala aj taký...chuťove paráda a je hustejší, ako z červených rajčín..
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tento rok mi krásne zarodili a je ich veru mnoho..
-
2
Pozbierala som ich a veru bolo 5 litrové vedro plné..
-
3
poriadne som ich umyla vo viacerých vodách..
-
4
Pokrájala do hrnca..nechala som ich variť 45 minút...
-
5
Potom som ich horúce rozmixovala..precedila cez sitko, aby sa zachytili šupky a jadrá...
-
6
po rozmixovaní som ich vrátila na sporák a varila ešte 20 minút....potom ešte horúcu plnila do umytých fliaš...
-
7
a šup s nimi do perín..
-
8
poriadne pozakrývala a dala na ne ešte páperový vankúš...tu budú,až kým úplne nevychladnú...niekedy ich nechám tam aj týždeň...dobrú chuť..
@marijanka712 ,ďakujem pekne.-))
Podla mna by to mohlo byt velmi efektne. Ved aj BBQ omacka je tmava.
Urcite by som z mensej davky skusila ?