Živánska pochúťka
Peter Šutta
z vinárne Bakchus v Bratislave, 1. apríla 2011
z vinárne Bakchus v Bratislave, 1. apríla 2011

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Uvarené zemiaky v šupe nakrájame, opečieme na oleji, dochutíme soľou a nasekaným rozmarínom.
- 2
Na slanine a klobáse speníme cibuľu, pridáme lúpané paradajky, na rezance nakrájanú papriku, povaríme a dochutíme soľou. Panenku nakrájame na medailóniky, osolíme a okoreníme.
- 3
Mäso opečieme na panvici z oboch strán tak, aby vnútri zostalo ružové. Medailóniky servírujeme poukladané na omáčke a s rozmarínovými zemiakmi.
- 4
Náš tip: Môžeme dochutiť feferónkami alebo čili papričkou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu