Foto: rennatte
Šaláty robievam podľa ročného obdobia, v lete z čerstvej zeleniny a teraz v zime hlavne z kapusty, mrkvy a cvikly, tu je jeden z Zobraziť celý popisŠaláty robievam podľa ročného obdobia, v lete z čerstvej zeleniny a teraz v zime hlavne z kapusty, mrkvy a cvikly, tu je jeden z nich
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
cibuľu nakrájame na mesiačiky a mierne osolíme, aby troška zmäkla, pridáme nakrájanú kyslú kapustu
-
2
pridáme postrúhanú mrkvu, kukuricu bez nálevu a rascu, premiešame, ochutíme olivovým olejom a šťavou z kapusty.
-
3
Podávame s varenými zemiakmi, ako ľahké jedlo alebo ako prílohu k mäsovému jedlu
Ked nedám cibuľu ,tak nastrúham jedno jablko.Kapustu zjemní.