Foto: vanden
Veľmi chutný a jednoduchý recept.
10 minút
príprava
príprava
40 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
Tmavé cesto: | |
1 hrnček |
|
1 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 hrnček |
|
3/4 hrnčeka |
|
1 vrecúško |
|
1 vrecúško |
|
2 ks |
|
2 lyžice |
|
|
|
Svetlé cesto: | |
500 g |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 hrnček |
|
1 vrecko |
|
1 vrecúško |
|
2 ks |
|
Postup
-
1
Zmiešame prvú časť ingrediencií, vznikne nám tmavé cesto, ktoré nalejeme na tukom vymastený a múkou posypaný plech, ale niekoľko lyžíc si dáme bokom.
- 2
Svetlé tvarohové cesto pripravíme zmiešaním druhej časti ingrediencií a opatrne ho nalejeme na tmavé cesto.
- 3
Niekoľkými ťahmi vidličkou miestami premiešame. Na povrch potom v tenkých linkách nanesieme zvyšné tmavé cesto Pečieme asi 40 minút pri 170°C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu