Zemiaky zapekané s goudou

redakcia - fotkaredakcia, 11. novembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
125 g
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Zemiaky dobre umyjeme kefkou a upečieme v šupke. Potom ich zvrchu narežeme v tvare kríža a vnútro čiastočne vydlabeme. Petržlenovú vňať posekáme nadrobno, premiešame s pretlačeným cesnakom a pokvapkáme olivovým olejom.

  2. 2

    Osolíme, okoreníme, pridáme polovicu postrúhaného syra a premiešame. Plnkou naplníme zemiaky, uložíme ich na plech a posypeme zvyšným syrom.

  3. 3

    Vo vyhriatej rúre zapekáme asi 10 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia