Foto: methi
Jeera Aloo.
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme v šupke do mäkka, ale aby sa nerozvarili. Necháme vychladnúť, ošúpeme a pokrájame na kocky.
- 2
Vo woku zohrejeme olej, oheň zmiernime. Pridáme rímsku rascu a necháme rozvinúť jej vôňu. Pozor, aby neprihorela.
- 3
Pridáme nakrájané zemiaky, oheň znova zvýšime. Pridáme kurkumu, čili korenie a soľ a premiešame. Zemiaky opekáme 2 minúty.
- 4
Pridáme šťavu z citróna a premiešame. Oheň vypneme a wok odstavíme bokom.
- 5
Pridáme nadrobno nakrájanú koriandrovú vňať, premiešame a wok zakryjeme. Necháme 10 minút odležať.
- 6
Môžeme podávať s indickými plackami alebo ako prílohu ku kari a ryži.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
toto je skor taka improvizacia akochutimasala.blogspot.in/2013/10/take-ine-dal-makhani.html...