Zemiaky s rímskou rascou 
	        Autor receptu: methi 	         
	        
	        Jeera Aloo. Postup- Zemiaky uvaríme v šupke do mäkka, ale aby sa nerozvarili. Necháme vychladnúť, ošúpeme a pokrájame na kocky. 
 - Vo woku zohrejeme olej, oheň zmiernime. Pridáme rímsku rascu a necháme rozvinúť jej vôňu. Pozor, aby neprihorela. 
 - Pridáme nakrájané zemiaky, oheň znova zvýšime. Pridáme kurkumu, čili korenie a soľ a premiešame. Zemiaky opekáme 2 minúty. 
 - Pridáme šťavu z citróna a premiešame. Oheň vypneme a wok odstavíme bokom. 
 - Pridáme nadrobno nakrájanú koriandrovú vňať, premiešame a wok zakryjeme. Necháme 10 minút odležať. 
 - Môžeme podávať s indickými plackami alebo ako prílohu ku kari a ryži. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |