35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Zemiaky dobre umyjem kefkou - už sa teším na na zemiaky z našej úrody - dám na plech trochu pomastený upiecť do rúry. Potom ich rozrežem na polovice a lyžicou vydlabem vnútrajšok zemiaka,ktorý pretriem cez sito a zamiešam s väčšou časťou strúhaného syra ,osolím ,okorením a pridám 60 g masla.
- 2
Všetko spolu premiešam a touto masou naplním polovice zemiakov.
- 3
Potom ich uložím na plech,posypem strúhaným syrom,pokvapkám zvyšným maslom a zapečiem do zlatista. Podávam so zeleninovým šalátom,alebo ako prílohu k pečenému mäsu,
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu