Foto: bzucka4
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Male zemiaky uvarime v supke. Ked vychladnu nakrajame ich na platky. Janske sklo vymastime maslom alebo olejom. Na spodok poukladame platky zemiakov, na to dame vymiesany tvaroh s bryndzou, pazitkou, solou, vegetou (podla chuti).
- 2
Ako tretiu vrstvu poukladame na kruzky pokrajany por. Vsetko to prikryjeme znova platkami zemiakov a dame piect. Po cca 20-tich minutach (ked su zemiaky do ruzova upecene) polejeme zmesou smotany, vajec a koreni podla chuti.
- 3
Dame dopiect asi na 10 minut a mozme podavat.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu