Zemiakový srnčí chrbát fotorecept

danculka - fotkadanculka, 11. septembra 2011
Zemiakový srnčí chrbát (fotorecept)
Foto: danculka

Tento srnčí chrbát sa podáva ku mäsku na šťave,alebo samostatne , so zeleninou...

4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
na 220 °C

Suroviny

400g uvarené
2ks  do zemiakov
5ks uvarené natvrdo
podľa svojej chuti
1/2konz.
trošku  na ozdobu
3PL  do zemiakov
podľa svojej chuti
podľa svojej chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvarené zemiaky v šupke pretlačime a dáme do nich...

    Zemiakový srnčí chrbát (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    ..popísane ingrediencie olej,soľ,korenie ,vajíčka,hrášok z konzervy,trošku kápie...premiešame..

    Zemiakový srnčí chrbát (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    do formy na srnčí chrbát dáme fóliu na pečenie a na spodok poukladáme nejaký vzorček,ako by sme chceli,aby vyzeral vrch srnčieho chrbáta,ja som povykrajovala z kápie a doplnila hráškom a pomali som dala lyžicou zemiaky,tak do polovice formy..

    Zemiakový srnčí chrbát (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    potom vajíčka uvarené na tvrdo , očistené povtláčame do zemiakov a zakryjeme , zvyškom zemiakov..

    Zemiakový srnčí chrbát (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    a dáme upiecť do ružova..220 st,30min...

    Zemiakový srnčí chrbát (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    upečený vyklopíme a stoahneme fóliu a vzorček je tam,,

    Zemiakový srnčí chrbát (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    podávame samostatne,alebo,ako je hlavná fotka s mäskom na šťave...

    Zemiakový srnčí chrbát (fotorecept) - obrázok 7
Recept je zaradený do kategórií:
Zeleninové jedlá, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu

matata1
Máš môj potlesk. Tak toto sa mi fakt páči. Krásne, jednoduché a iste dobré jedlo. Také slávnostné. Ukladám.
mamatata2
Dievčatá nesrandujte, takto mi s diétou nezačneme, prekrásne.
danculka
Dievčatá ďakujem,aj ja si myslím,že nie sú to len krumple ha,ha,ha,...
orchidea
Páči sa mi tento tvoj recept, pri nejakej príležitosti určite vyskúšam.
bibia1
krásna "zemiaková kaša", vyzerá to inak a je to aj chutné
tatranka
Príma vymyslené.Dobre skombinované.Pekne farebne upravené.
kuchticka
Velmi sa mi paci tento recept - DAKUJEM. Sparavim na vikend az pridu deti na navstevu.
coldbery
Krásne urobené....netradičné zemiačky k mäsku...tak to určite urobím...:))))
zitar
to je vynikajúci nápad, teším sa, ako sa všetci budú čudovať a zalizovať keď to urobím
valeri
pridávam sa ku všetkým predo mnou, a tiež ukladám.
helca103
pekné ,jednoduché,farebné a veľmi zaujimavé .... ukladám
babinka
nekricim hop, kym neurobim - sup do kucharskej knihy :)
haji
Zajímavý a pohledný recept, se kterým se dá pracovat, moc se mi líbí!